Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Νύχτα» η συντήρηση στον Κηφισό!

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Νύχτα» η συντήρηση στον Κηφισό!

ΝΕΑ

«Νύχτα» η συντήρηση στον Κηφισό!

ΝΕΑ

Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου πραγματοποιείται τις νυχτερινές ώρες, ώστε να μην γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Ξεκίνησαν οι ιδιαίτερα απαραίτητες εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον Κηφισό, της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου, με σκοπό να βελτιωθούν πολλά σημεία της, αλλά και αυτά που είναι σε καλή κατάσταση να “σωθούν”.

Θυμίζουμε ότι το οδόστρωμα ταλαιπωρείται ιδιαίτερα τόσο από τις υψηλές θερμοκρασίες, όσο και από τα εκχιονιστικά κατά τους χειμερινούς μήνες, που ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια, έκαναν υπερωρίες.

Advertisement
Advertisement

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις,  μήκους 4 χιλιομέτρων,  ξεκίνησαν από τις 20 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ρεύμα του Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά από τον κόμβο της Αττικής οδού.

Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά κατά τις νυχτερινές ώρες και χωρίς να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρώματος, Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης, των οδικώς αξόνων  της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου και της  Λεωφόρου Κηφισού και των Προσβάσεων τους, στα όρια αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.

Advertisement

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το οδικό δίκτυο της Αττικής εκσυγχρονίζεται και γίνεται ασφαλέστερο!
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο λόγω έργων
Ασφαλέστερο οδόστρωμα στην Παραλιακή!

Advertisement