Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Subaru WRΧ STI

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Subaru WRΧ STI

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Subaru WRΧ STI

ΝΕΑ

Τον Νοέμβριο μας ξεσήκωσε με το «απλό» WRΧ, τώρα η Subaru μας αποτελειώνει με το νέο WRX STI το οποίο αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του στο Ντιτρόιτ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Με μία μόνο ματιά μπορείτε να αντιληφθείτε την αναδρομή στα… παλιά. Βαμμένο στο θρυλικό μπλε χρώμα, με ζάντες σε χρυσαφί χρώμα, όπως ακριβώς το αγωνιστικό Impreza έγινε θρύλος. Η αγριεμένη του όψη περιλαμβάνει ακόμα και τεράστια πίσω αεροτομή ενώ σε περίοπτη θέση είναι και το λογότυπο STI.

Από εκεί και πέρα, οι διαφορές από το WRX είναι δυσδιάκριτες. Επίσημα η Subaru δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις της σχετικά με το τι θα υπάρχει κάτω από το καπό. Είτε μία αναβαθμισμένη έκδοση του δίλιτρου υπέρ-τροφοδοτούμενου κινητήρα που χρησιμοποιείται στο WRX και βγάζει 272 PS, είτε αναβαθμισμένη έκδοση της μονάδας που είχε το προηγούμενο STI, που είναι χωρητικότητας 2.5lt, επίσης υπερ-τροφοδοτούμενη, με τη συνολική ισχύ να πλησιάζει τα 300 PS.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν μέσω το μεξικάνικου website Autos.terra ενώ η επίσημη πρεμιέρα του WRX STI είναι προγραμματισμένη όπως είπαμε για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που διεξάγεται στις 13-26 Ιανουαρίου.
[nggallery id=3142]