Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από 10.990 € το Space Star

Ελλάδα 19:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 10.990 € το Space Star

ΝΕΑ

Από 10.990 € το Space Star

ΝΕΑ

Ήρθε και στην Ελλάδα το νέο μικρό όχημα πόλης της Mitsubishi, το Space Star και κατά τη παρουσίαση του στον ειδικό Τύπο, η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή απόκτησής του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, θα μπορεί να γίνει δικό σας με 10.990€ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης. Με κινητήρα μεταβλητού συστήματος χρονισμού βαλβίδων MIVEC, χωρητικότητας 1.2 lt και απόδοσης 80 PS που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων (δεν θα δούμε στα μέρη μας αυτόματο). Σε μεικτό κύκλο καταναλώνει μόλις 4.3 lt/100 km,  με τις εκπομπές εκπομπές CO2 μόλις 100 g/km! Πράγμα που σημαίνει πως απαλλάσσεται και από τέλη κυκλοφορίας!

Στη χώρα μας θα διατεθεί και με μόνο μία επιλογή κινητήρα αλλά και μόνο με ένα επίπεδο εξοπλισμού, το Intense, που όμως είναι αρκετά πλούσιο. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος των ανθρώπων της ελληνικής αντιπροσωπείας της Mitsubishi, να παρέχουν ένα πλήρες πακέτο στον επίδοξο αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Ο βασικός λοιπόν εξοπλισμός του Space Star περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ESP, 6 αερόσακους, start/stop, air-condition, ζάντες αλουμινίου 15’’ και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω.
[nggallery id=1752]