Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα McLaren!

Ελλάδα 3:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα McLaren!

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα McLaren!

ΝΕΑ

Δύο εβδομάδες πριν ανοίξουν οι πύλες του Σαλονιού της Γενεύης όπου θα διεξαχθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της 650S, η νέα McLaren αποκαλύφθηκε στο διαδίκτυο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε δείξει την πρώτη teaser φωτογραφία αλλά πλέον αποκαλύφθηκε πλήρως το νέο δημιούργημα της βρετανικής εταιρείας που έρχεται να γεφυρώσει την απόσταση ανάμεσα στα άλλα δύο στολίδια της γκάμας της, τη 12C και το εντυπωσιακό hypercar των 916 PS, την P1.

Όπως αναμενόταν, το όνομα της «650S» εναρμονίζεται με την ιπποδύναμή της, που προέρχεται από Twin Turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 3.8lt. Πρόκειται για εξελιγμένη έκδοση της μονάδας που χρησιμοποιεί και η MP4-12C, που προσφέρει 25 PS επιπλέον.

Advertisement
Advertisement

Όμως όλο το όχημα αποτελεί ουσιαστικά μία… εξέλιξη της 12C, είναι άλλωστε εμφανείς οι ομοιότητες, με μοναδική εξαίρεση το πρόσθιο μέρος που θυμίζει περισσότερο την P1. Σε σχέση με τη 12C την οποία η 650S αναμένεται να αντικαταστήσει, συναντώνται αναβαθμίσεις στο σύστημα πέδησης, την αεροδυναμική, τις αναρτήσεις και το σύστημα μετάδοσης.
[nggallery id=3180]
Περισσότερα, όταν η νέα McLaren 650S θα αποκαλυφθεί επίσημα στη Γενεύη (6 με 16 Μαρτίου). Το NewsAuto θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλες τις πρεμιέρες από το μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης!