Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος turbo κινητήρας για το Renault Espace

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος turbo κινητήρας για το Renault Espace

ΝΕΑ

Νέος turbo κινητήρας για το Renault Espace

ΝΕΑ

Η Renault ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου κινητήρα για το μεγάλο πολυχρηστικό όχημά της, το ανανεωμένο Espace του 2017. Πρόκειται για τον βενζινοκινητήρα turbo 1,6 λίτρων με ισχύ 225 ίππους και 31,0 kgm, ο οποίος έχει δοκιμαστεί σε υπόλοιπα μοντέλα της γαλλικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το μεγάλο Espace είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των πολυμορφικών αυτοκινήτων διαχρονικά. Από αυτό ξεκίνησε η κατηγορία και αυτό οριοθετεί τις εξελίξεις από γενιά σε γενιά. Τεράστιοι χώροι, απαράμιλλη πρακτικότητα, τεχνολογία, άνεση και χωροταξικές λύσεις που διεκδικούν βραβείο.

Σε αυτές οι περιπτώσεις όμως συνήθως το μελανό σημείο αποτελεί ο κινητήρας και οι αναιμικές επιδόσεις ελέω αυξημένου απόβαρου. Όχι πια… Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο και υποσχέσεις για χαμηλή κατανάλωση αναλογικά με τις δυνατότητές του.

Advertisement
Advertisement

Στα υπόλοιπα, το Espace υιοθετεί νέες ζάντες αλουμινίου 18 και 19 ιντσών, νέο εξωτερικό χρώμα (Titanium Gray), δερμάτινες επενδύσεις Sand Grey, κλιματιζόμενα καθίσματα και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R-Link 2.