Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέος φορτιστής από την Tesla

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέος φορτιστής από την Tesla

ΝΕΑ

Νέος φορτιστής από την Tesla

ΝΕΑ

Η Tesla μόλις εισαγάγει έναν νέο φορητό φορτιστή μπαταρίας, ο οποίος αποτελεί την ιδανική λύση για όσους μετακινούνται συχνά και θέλουν να φορτίζουν γρήγορα την Tesla τους.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι σήμερα, εκτός από το δίκτυο ταχυφορτιστών, οι ιδιοκτήτες Tesla είχαν δύο επιλογές για να φορτίσουν τα μοντέλα τους – τον σταθερό φορτιστή τοίχου στο γκαράζ τους, ή τον φορητό Gen 2 Mobile Connector που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό όλων των Tesla.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι ο νέος αυτός φορτιστής προσφέρει 25% ταχύτερη φόρτιση (40 χιλιόμετρα αυτονομίας για κάθε ώρα φόρτισης). Κοστίζει 500$ και η Tesla υποστηρίζει ότι είναι πολύ απλό να τον εγκαταστήσετε, καθώς χρειάζεται μόνο να τον συνδέετε. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από το αν έχετε ήδη μια υπάρχουσα πρίζα 14-50, διότι στην περίπτωση που πρέπει αν εγκαταστήσετε ένα, θα σας κοστίσει αρκετά ακόμη δολάρια.

Μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε υποδοχή προδιαγραφών NEMA 14-50 μέσω καλωδίου μήκους 7,3 μέτρων. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να παρέχει 9,6 kW ενέργειας στα Model S, Model X και Model 3 Long Range, και 7,6 kW στις χαμηλότερες εκδόσεις του.

Advertisement
Advertisement