Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο VW Golf R με 310 άλογα

Ελλάδα 11:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Golf R με 310 άλογα

ΝΕΑ

Το νέο VW Golf R με 310 άλογα

ΝΕΑ

Η VW προχωρά στην ανανέωση και της κορυφαίας έκδοσης του Golf, η οποία έρχεται πιο δυνατή από ποτέ. Το Golf R φτάνει σε ιπποδύναμη τα 310 άλογα και έχει 0-100 σε 4,6 sec. Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Η VW αποκάλυψε την πιο δυνατή έκδοση της ανανεωμένης γενιάς του Golf, με το νέο VW Golf R να έρχεται με επιπλέον δύναμη σε σχέση με πριν, φθάνοντας στους 310 ίππους και χαρίζοντας ακόμα πιο «καυτές» επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, η ανανεωμένη γενιά του VW Golf R διαθέτει πλέον την ισχυρότερη έκδοση του 2λιτρου TSI κινητήρα της εταιρείας που είχαμε δει πριν την ανανέωση μόνο στο VW Golf GTI Clubsport S, με 310 ίππους (+10 άλογα) και 400 Nm ροπής (+20 Nm).

Από πλευράς επιδόσεων, το Golf R με τη βοήθεια και της τετρακίνησης κάνει το 0-100 km./h σε μόνο 4,6 δευτερόλεπτα, όντας το γρηγορότερο Golf. Παράλληλα, η VW δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας του με μηχανικό ή αυτόματο (DSG) κιβώτιο, ενώ εκτός του χάτσμπακ, προσφέρεται και σε στέισον (Variant) έκδοση. Πέρα από τον κινητήρα, το νέο κορυφαίο VW Golf ενσωματώνει και όλες τις αλλαγές της ανανεωμένης γενιάς του Golf, όπως τους ανανεωμένους προφυλακτήρες, τα νέα LED πίσω φώτα, αλλά και το εσωτερικό με τον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και το νέο σύστημα πολυμέσων. Μαζί επίσης με το Golf R, η VW αποκάλυψε και νέες εκδόσεις κινητήρων του ανανεωμένου Golf, όπως το βασικό 1,0 TSI μοντέλο των 85 ίππων, που έχει μέση κατανάλωση μόνο 4,8 λτ./100 χλμ., αλλά και το νέο 2λιτρο diesel TDI 4Motion (τετρακίνητο) Golf, με 150 άλογα.

Advertisement
Advertisement