Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο VW Arteon σε video

Ελλάδα 6:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Arteon σε video

ΝΕΑ

Το νέο VW Arteon σε video

ΝΕΑ

Το VW Arteon θα αντικαταστήσει στη γκάμα της εταιρείας το CC, έχοντας σύμφωνα πάντα με τη γερμανική μάρκα, έναν πιο πολυτελή χαρακτήρα που θα το τοποθετήσει υψηλότερα από το Passat. Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Advertisement
Advertisement

Από το πρώτο σκίτσο μπορούμε να δούμε τις άκρως δυναμικές και «ρέουσες» γραμμές του, που αναμένεται να μας δώσουν ένα αρκετά ελκυστικό νέο μοντέλο, ενώ παράλληλα στοιχεία από το προηγούμενο CC όπως τα πλαϊνά παράθυρα χωρίς πλαίσιο και η μεγάλη πόρτα του χώρου αποσκευών, αναμένεται να δώσουν και πάλι το παρόν.  Το νέο VW CC, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα στηριχτεί και πάλι πάνω στο Passat, ενώ θα έχει πολλά κοινά με το πρωτότυπο Sport Coupe Concept GTE του 2015 (που βλέπεται στην παρακάτω φωτογραφία).

Περισσότερα για το νέο μοντέλο αναμένουμε μέσα στην επόμενη χρονιά και μέχρι και τον Μάρτιο, όταν και η VW θα το αποκαλύψει επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Διαθέσιμο για πώληση, το νέο Arteon αναμένεται να είναι από το καλοκαίρι.Παρακάτω μπορείτε να δείτε 2 videos που έχει δώσει στη δημοσιότητα η VW. To πρώτο αφορά τη σχεδίαση του μοντέλου και το δεύτερο σχετίζεται με τις δοκιμές που πραγματοποιεί η εταιρεία με καμουφλαρισμένο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement