Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser video για το VW T-Cross

Ελλάδα 6:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο teaser video για το VW T-Cross

ΝΕΑ

Νέο teaser video για το VW T-Cross

ΝΕΑ

Ερχόμενοι πιο κοντά στην επίσημη αποκάλυψη του T-Cross, του νέου μικρού SUV της VW, η γερμανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video του δημιουργήματός της. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο VW T-Cross θα αποκαλυφθεί επίσημα το Φθινόπωρο, ενώ την άνοιξη του 2019 θα ξεκινήσει το λανσάρισμά του στις αγορές. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η VW, το slogan με το οποίο θα συνοδευτεί το λανσάρισμα είναι το «I am more» (είμαι περισσότερα), που περικλείει τέσσερα διαφορετικά πεδία, το «I am practical» (είμαι πρακτικός), «I am cool», «I am intuitive» (έχω ένστικτο), και «I am safe» (είμαι ασφαλής).

Μετά λοιπόν το πρόσφατο «I am practical», η VW συνεχίζει με το «I am cool», εκεί όπου η γερμανική μάρκα μας δείχνει στο νέο της video το πως οι σχεδιαστές της σμίλευσαν το νέο της δημιούργημα, παίρνοντας έμπνευση από διάφορα σχήματα και χρώματα.

Έτσι, όπως σημειώνει η VW, το εμπρόσθιο τμήμα του T-Cross θα είναι αρκετά δυναμικό με πλατιά γρίλια της μάσκας, ενσωματωμένα φώτα στο καπό και πολλά άλλα. Στο πλάι, υπάρχει μια χαρακτηριστική οριζόντια γραμμή, ενώ ξεχωρίζουν και οι «δυνατοί» πλαϊνοί πίσω ώμοι.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν έναν πραγματικά ευρύχωρο θάλαμο, χρησιμοποιώντας τεχνικές εικονικής πραγματικότητας, ενώ πολλές δοκιμές έγιναν και στο πεδίο της εργονομίας.

The all new Volkswagen T-Cross

Advertisement

Η VW θα συνεχίσει με τη δημοσίευση των 2 υπόλοιπων video (I am intuitive και I am safe) του T-Cross μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι και την επίσημη πρώτη του μοντέλου, όταν και θα γίνουν γνωστά και όλα τα στοιχεία του. Όπως προείπαμε, το λανσάρισμα του αυτοκινήτου στις αγοράς θα γίνει στα μέσα του 2019.

Advertisement