Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο teaser για την Aston Martin V8 Vantage

Ελλάδα 11:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο teaser για την Aston Martin V8 Vantage

ΝΕΑ

Νέο teaser για την Aston Martin V8 Vantage

ΝΕΑ

Με τις προβοκατόρικες εικόνες που έχουμε μέχρι στιγμής από την επόμενη γενιά της V8 Vantage της Aston Martin, ξέρουμε μόνο το σχήμα των φωτιστικών εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

 

Με την Aston Martin να τηρεί «σιγήν ιχθύος» αναφορικά με το πότε θα αποκαλυφθεί επίσημα η νέα V8 Vantage, το μόνο που έχουμε να παρακολουθούμε, είναι τα teasers σχετικά με την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Πρόσφατα εθεάθη ένα αυτοκίνητο με αρκετά «βαρύ» καμουφλάζ στην πίστα του Νurburgring αλλά και πάλι, ούτε από εκείνο θα μπορούσαμε να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την τελική του μορφή.

aston-martin-v8-vantage-teaser-boi-530

Advertisement

Στο επικείμενο Los Angeles Auto Show, μάλλον θα έχουμε τη δυνατότητα να τη δούμε να αποκαλύπτεται- αν και με τις μέχρι στιγμής εικόνες, αυτό που μπορούμε να εξάγουμε ως ασφαλές συμπέρασμα είναι πως οι αναφορές στη DB10 του James Bond θα είναι πολλές.

Από το τελευταίο teaser του αυτοκινήτου, με το σκεπασμένο μοντέλο που όμως έχει αναμμένα τα φώτα του, διακρίνουμε την πολύ εντυπωσιακή «γραμμή» των πίσω φαναριών που καλύπτει όλο το πλάτος του αυτοκινήτου. Αναφορικά με τα μπροστινά φανάρια, το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το μικρό τους μέγεθος.

Advertisement

2019-aston-martin-v8-vantage-spy-photo-boi-640

Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για το νέο μοντέλο, θα είναι η ίδια με αυτή της DB11, σε μια έκδοση λίγο μικρότερου μήκους. Η V8 Vantage αναμένεται να είναι αρκετά ελαφρύτερη και ο V8 (προφανώς) κινητήρας της θα είναι 4λιτρος με τις φροντίδες της Mercedes AMG. Αναφορικά με την απόδοσή του, αν και είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις, το πιθανότερο θα είναι να κυμαίνεται η ιπποδύναμη «κοντά» στα 500 άλογα. Πιθανότατα να υπάρχει και μια δυνατότερη έκδοση με V12 bi-turbo κινητήρα 5,2 λίτρων (από την DB11).

 

Advertisement