Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Suzuki Swift Sport Katana σε 30 μόνο μονάδες

Ελλάδα 20:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Suzuki Swift Sport Katana σε 30 μόνο μονάδες

ΝΕΑ

Νέο Suzuki Swift Sport Katana σε 30 μόνο μονάδες

ΝΕΑ

Η Suzuki παρουσίασε μια ειδική, άκρως περιορισμένη έκδοση του Swift Sport, η οποία αντλεί την ονομασία της από τη νέα μοτοσικλέτα Suzuki Katana.

Advertisement
Advertisement

To 2019 είναι η χρονιά που επιστρέφει το «Katana» στη μοτοσικλετική γκάμα της Suzuki και, θέλοντας να το γιορτάσει, η Suzuki στην Ολλανδία δημιούργησε την ομώνυμη έκδοση του Swift Sport.

Το νέο Suzuki Swift Sport Katana θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 αυτοκίνητα και αρχικά σε ό,τι αφορά στις αλλαγές που φέρει σε σχέση με τα «απλά» Swift Sport, θα διατεθεί μόνο σε δύο ειδικά χρώματα (ασημί και μαύρο), που παραπέμπουν σε αυτά της πρώτης μοτοσικλέτας Suzuki Katana του 1981.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, εκτός των δύο ειδικών χρωμάτων, το νέο Swift Sport Katana εφοδιάζεται με μια γκρι ρίγα πάνω στο καπό, αυτοκόλλητα σε γκρι-μαύρο με το σύμβολο του Katana στις πόρτες, ειδικές μαύρες ζάντες 18 ιντσών της OZ, αλλά και κόκκινες λεπτομέρειες στη γρίλια της μάσκας, μαζί με μαύρα καπάκια καθρεπτών και πλαϊνές ποδιές σε look carbon.

Χαρακτηριστικό αισθητικό στοιχείο της έκδοσης αποτελεί και η αναγραφή της αρίθμησης παραγωγής του μοντέλου πάνω στις πίσω πλαϊνές κολώνες.

Στο εσωτερικό, η προσθήκη ενός νέου πιο σπορ τιμονιού με το λογότυπο «Katana» και τα ημι-δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές που επίσης αναγράφουν το όνομα της έκδοσης και της αρίθμησης παραγωγής, ξεχωρίζουν το Swift Sport Katana από τα υπόλοιπα.

Advertisement

Το πιο σημαντικό ωστόσο είναι ότι εκτός όλων των παραπάνω, η Suzuki προσφέρει στο νέο της μοντέλο μια χαμηλότερη ανάρτηση και μια νέα μπάρα θόλων, που στόχο έχουν να επιτύχουν μια ακόμη πιο δυναμική οδηγική εμπειρία, ενώ υπάρχει και μια νέα εξάτμιση. Χωρίς αλλαγές παραμένει πάντως ο 1.400άρης turbo κινητήρας των 140 ίππων.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή του, το νέο Suzuki Swift Sport Katana κοστίζει στην Ολλανδία 28.999 ευρώ, όντας 4.000 ευρώ πιο ακριβό από το «απλό» Swift Sport.