Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο SUV της Renault θα ονομάζεται Arkana

Ελλάδα 7:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο SUV της Renault θα ονομάζεται Arkana

ΝΕΑ

Το νέο SUV της Renault θα ονομάζεται Arkana

ΝΕΑ

Το κουπέ SUV της Renault που είχε συλληφθεί από τον κατασκοπευτικό φακό σε φάση δοκιμών θα ονομάζεται Arkana.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο μέλος της γκάμας της Renault θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα. Εκεί θα γίνει και η πρώτη επίσημη επίδειξή του στο κοινό, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου Μόσχας που θα ανοίξει τις πόρτες της στις 29 Αυγούστου.

Πριν μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, η Renault έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του αυτοκινήτου στην οποία και φαίνεται το όνομα που τελικά θα έχει αυτό. Το Arkana θα είναι μια ακόμα προσθήκη στην γκάμα των SUV της γαλλικής φίρμας και αναμένεται να έχει απόλυτη ταύτιση με το σχεδιαστικό ύφος που αποτυπώνεται σε όλα τα νέα Renault.

Renault_Arkana345676543harpi640

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία είναι εξαιρετικά φειδωλή στις πληροφορίες σχετικά με το νέο της μοντέλο οπότε σύμφωνα με την φημολογία που υπάρχει γύρω από αυτό θεωρείται πολύ πιθανό το Arkana να μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Kaptur το οποίο κατασκευάζεται στο ίδιο εργοστάσιο αποκλειστικά για την αγορά της Ρωσίας και είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το γνωστό Captur που πωλείται στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Σε πρώτη φάση το Arkana δεν θα έχει κάποιον άμεσο αντίπαλο καθώς θα είναι το πρώτο προσιτό μικρομεσαίο SUV.

Renault_Arkana345676543harpi640_1

Advertisement