Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο σπορ μοντέλο από τη Maserati

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο σπορ μοντέλο από τη Maserati

ΝΕΑ

Νέο σπορ μοντέλο από τη Maserati

ΝΕΑ

Η Maserati ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει μετά από πολλά χρόνια ένα νέο sportscar. Εξού και οι δοκιμές εξέλιξης ενός βαριά καμουφλαρισμένου μοντέλου στα πέριξ της Μόντενα.

Advertisement
Advertisement

 

Χωρίς να ανακοινώσει κάποια επιπλέον στοιχεία, η ιταλική φίρμα επιβεβαίωσε απλά ότι το πρωτότυπο όχημα είναι εφοδιασμένο με ένα νέας γενιάς μοτέρ, το οποίο έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί από την ίδια. Παράλληλα, ο συγκεκριμένος κινητήρας θα αποτελέσει το πρώτο από μία σειρά συνόλων που θα τοποθετηθούν σε αρκετά μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας. Σε ότι αφορά το πρωτότυπο, δείχνει να έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την Alfa Romeo 4C, ενώ μέλη της ομάδας εξέλιξης αναφέρουν ότι το μενού περιλαμβάνει εξαντλητικές δοκιμές αμέτρητων χιλιομέτρων. Στο τέλος αυτών, θα συγκεντρωθούν όλα τα δεδομένα με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε επόμενα μοντέλα δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο εξ αυτών πιθανότατα να είναι το πολυαναμενόμενο κουπέ που θα βασίζεται στην Alfieri και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάϊο του 2020. Εκτός του θερμικού συνόλου, η νέα Maserati με το αλουμινένιο πλαίσιο θα διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ με γρήγορης φόρτισης μπαταρία, που θα προσφέρει αυξημένη αυτονομία, ενώ δεν θα λείπουν τα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης. Αργότερα, μπορεί να λανσαριστεί και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τρεις ηλεκτροκινητήρες, τεχνολογία 800V και τετρακίνηση.