Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο πρωτότυπο Infiniti Project Black S με υβριδική τεχνολογία Formula 1

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο πρωτότυπο Infiniti Project Black S με υβριδική τεχνολογία Formula 1

ΝΕΑ

Νέο πρωτότυπο Infiniti Project Black S με υβριδική τεχνολογία Formula 1

ΝΕΑ

Στην αποκάλυψη ενός νέου πλήρως λειτουργικού πρωτότυπου Project Black S θα προχωρήσει η Infiniti στο Παρίσι το οποίο θα φέρει την υβριδική τεχνολογία από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 στα αυτοκίνητα δρόμου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την Infiniti το νέο υβριδικό πρωτότυπο Project Black S συνδυάζει τεχνολογία από την F1 με τον τρίλιτρο V6 κινητήρα με τα δύο τούρμπο της εταιρίας για μια συνολική απόδοση που ανέρχεται στα 420 KW ή αν προτιμάτε στους 571 ίππους. Αυτό τη στιγμή που ο κινητήρας εσωτερικής αποδίδει 405 ίππους.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Infiniti το Project Black S που θα παρουσιαστεί αποτελεί τεχνολογικά την αιχμή του δόρατος για την συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi και δημιουργήθηκε σε συνεργασία της εταιρίας με την ομάδα F1 της Renault με στόχο να περάσουν οι τεχνολογίες από την κορυφαία μορφή αγώνων στους δρόμους.

Το υβριδικό σύστημα κίνησης του Project Black S φέρει τρεις ηλεκτρικές γεννήτριες. Η μία από αυτές παράγει ρεύμα κατά το φρενάρισμα και οι άλλες δύο, για να κάνουν το ίδιο αξιοποιούν την θερμότητα από τους υπερσυμπιεστές του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Έτσι το σύστημα παράγει ρεύμα τόσο κατά την επιβράδυνση όσο και κατά την επιτάχυνση, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο δρόμου.

Advertisement
Advertisement

infiniti-project-black-s-640

Η Infiniti κάνει λόγο για 0-100 σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, χωρίς να ανακοινώνει άλλα στοιχεία σχετικά με τις προσφερόμενες επιδόσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε στην διάθεσή μας την 1η Οκτωβρίου, κατά την επίσημη αποκάλυψη του πρωτότυπου της Infiniti στο Παρίσι.