Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο πρωτότυπο από την Qoros

Ελλάδα 6:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο πρωτότυπο από την Qoros

ΝΕΑ

Νέο πρωτότυπο από την Qoros

ΝΕΑ

Η Qoros σκοπεύει να ταράξει τα νερά στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στη Σαγκάη με το 2 PHEV Concept!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Πρόκειται άλλωστε και εταιρεία που Κινεζο-ισραηλινής ιδιοκτησίας, άρα είναι εύλογο το γιατί περίμενε το συγκεκριμένο ραντεβού της αυτοκίνησης (διεξάγεται 22-29 Απριλίου) για να κάνει τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από τα υπάρχοντα μοντέλα της Qoros (3 hatch, 3 sedan, 3 City SUV) και όπως μαρτυρά και το όνομά του, θα φέρει υβριδική τεχνολογία. Εξελίχθηκε από κοινού, από το Στούντιο Σχεδιασμού της μάρκας που βρίσκονται στη Σαγκάη και το Μόναχο, υπό την ηγεσία του Gert Volker Hildebrand.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μικρό SUV, μήκους 4.2m, με αρκετά δυναμικό σχεδιασμό που τραβάει το μάτι. Σύμφωνα με την Qoros θα είναι τετρακίνητο αλλά οι άνθρωποι της δεν μοιράστηκαν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες.

Μένει να δούμε, αν θα παραμείνει ένα πρωτότυπο όπως τα πολλά που παρουσιάζονται ετησίως ή αν θα μπει τελικά στην παραγωγή και πότε.