Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο παπί Daytona Velos R125i CBS

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο παπί Daytona Velos R125i CBS

ΝΕΑ

Νέο παπί Daytona Velos R125i CBS

ΝΕΑ

Η Daytona, η πρώτη εταιρεία σε ταξινομήσεις παπιών στην Ελλάδα, με το νέο VELOS R125 φιλοδοξεί να κρατήσει τα σκήπτρα της κατηγορίας προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση με μοντέρνο σχεδιασμό, αξιόπιστο μονοκύλινδρο κινητήρα 120cc και πολύ προσιτή τιμή

Advertisement
Advertisement

Το παπί είναι ο πιστός σύντροφος του αναβάτη στην καθημερινότητά του χάρη της απίστευτης οικονομίας που προσφέρει σε απόκτηση, χρήση και συντήρηση. Το νέο Velos R125i CBS είναι η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Daytona, που αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας από την Γκοργκόλης Α.Ε.

Μία εντελώς φρέσκια πρόταση από, το Velos R125, έρχεται να σου προσφέρει όλα τα παραπάνω προσθέτοντας μοντέρνα και δυναμική σχεδίαση με sport αναφορές και πρακτικές λύσεις! Προσαρμοσμένο στις νέες τάσεις, το Velos R έρχεται με πλήρη εξοπλισμό, στοχεύοντας στην πρωτιά της κατηγορίας με όπλο την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και αποδοχή των καταναλωτών.

daytona_VelosR_125_2

Advertisement
Advertisement

Το Velos R φέρει το νέο αερόψυκτο διβάλβιδο κινητήρα 120cc της Daytona, ιπποδύναμης 8.5PS/8.000rpm, και κιβώτιο 4 ταχυτήτων, υπερκαλύπτοντας τις προδιαγραφές ρύπων Euro4 με το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού καυσίμου (EFI). Έχοντας υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα χαμηλή εκπομπή ρύπων και κατανάλωση μόλις 1,7 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, η αυτονομία του ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα.

Το Velos R φέρει δύο εργοστασιακά δισκόφρενα, 190mm πίσω και το μεγαλύτερο εμπρόσθιο δισκόφρενο στην κατηγορία του με διάμετρο 276mm, ενώ το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας στο δυνατό φρενάρισμα και μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.

daytona_VelosR_125_3

Advertisement

Για την άνεση φροντίζουν το ενισχυμένο εμπρόσθιο πιρούνι και τα ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτισή τους αμορτισέρ. Το πλαίσιο, σωληνωτό δικτύωμα με ενισχύσεις, σε συνδυασμό με το ενισχυμένο ψαλίδι ανεστραμμένης δοκού προσφέρουν πρόσθετη ακαμψία και υψηλή ακρίβεια στην οδήγηση.

Τα επίπεδα εξοπλισμού του Velos R125 είναι υψηλά για τα δεδομένα της κατηγορίας, διαθέτοντας άνετη μεγάλη σέλα με πλούσιο αφρώδες και αντιολισθητικό υλικό. Η μεγάλη χειρολαβή συνεπιβάτη, εκτείνεται κατά μήκος της σέλας καταλήγοντας σε μία sport αεροτομή. Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο χρηστικοί ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι με θύρα φόρτισης USB, καθώς και ένας γάντζος ανάρτησης χειραποσκευών. Κάτω από τη σέλα υπάρχουν 2 “helmet holders” και χώρος για απαραίτητα έγγραφα. Ο κεντρικός μαγνητικός πολυδιακόπτης θα δυσκολέψει οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης. Παράλληλα οι οπίσθιοι LED φανοί φλας προσδίδουν επιπλέον sport εμφάνιση.

Advertisement

Το νέο Velos R125 με τιμή 1795 ευρώ έρχεται για να αποτελέσει τη νέα επιλογή όχι μόνο για τον επαγγελματία αλλά και για τους λάτρεις του ωραίου και της sport σχεδίασης. Είναι το επώνυμο παπί με το πληρέστερο πρόγραμμα υποστήριξης της αγοράς: Δωρεάν 2 χρόνια στις εργασίες των service και δωρεάν επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια

Και τα δύο προγράμματα προσφέρονται με την αγορά του οχήματος από το κατάστημα πώλησης με την υποστήριξη της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.