Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Opel Corsa το 2019

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Opel Corsa το 2019

ΝΕΑ

Νέο Opel Corsa το 2019

ΝΕΑ

Η επιβεβαίωση ήρθε από την Opel, με την μητρική πλέον PSA να έχει την επιστασία για τη νέα γενιά του Corsa που ετοιμάζεται για επίσημη παρουσίαση μέσα στο 2019.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το νέο Corsa του 2019 θα χρησιμοποιεί και αυτό πλατφόρμα της PSA, όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής με τα SUV μοντέλα της εταιρείας (πλην Mokka). Αναμένουμε κατά συνέπεια, η γκάμα των κινητήρων να αποτελείται από τους PureTech turbo βενζινοκινητήρες, έτσι όπως που βλέπουμε στα Citroen C3 και Peugeot 208. Με τον τρόπο αυτό, το κόστος εξέλιξης του νέου Corsa θα είναι περιορισμένο κατά 50%.

Advertisement
Advertisement

Corsa-PSA-boi-530

Το Corsa του 2019 αναμένεται να έχει σημαντική διαφορά από το υπάρχον μοντέλο, το οποίο στην ουσία είναι το ίδιο από το 2006 και με δεδομένη τη μεγάλη εξέλιξη των μοντέλων της κατηγορίας στο μεσοδιάστημα, η διαφορά θα είναι σημαντική στη νέα του έκδοση.  Οι πρώτες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, μας δίνουν μια ιδέα για τις γραμμές του νέου Corsa που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα ίσια πολύ δυνατό ανταγωνισμό- εντός και εκτός Ομίλου. Τη μεγάλη διαφορά θα κάνει η ηλεκτρική ή υβριδική του έκδοση που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020.

Corsa-PSA-boi-640