Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi ASX με πιο δυναμική εμφάνιση

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Mitsubishi ASX με πιο δυναμική εμφάνιση

ΝΕΑ

Νέο Mitsubishi ASX με πιο δυναμική εμφάνιση

ΝΕΑ

Η Mitsubishi προχωρά σε μια κυρίως αισθητική ανανέωση στο μικρομεσαίο SUV ASX, τονίζοντας περισσότερο από ποτέ την εμφάνισή του, αλλά και προσφέροντάς του περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά λοιπόν αρχικά στην εμφάνισή του, το εμπρόσθιο μέρος του ανανεωμένου ASX αντλεί την έμπνευσή του από τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield» της μάρκας, αποκτώντας έναν νέο προφυλακτήρα, τονισμένη γρίλια της μάσκας και χαρακτηριστικές κάθετες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης και ημέρας κάτω από τα κύρια φώτα.

Παράλληλα, έχει προστεθεί μια ευδιάκριτη αλουμινένια ποδιά, ενώ και στο πίσω μέρος συναντούμε μια αντίστοιχη «ποδιά», αλλά και επανασχεδιασμένα κρύσταλλα για τα φώτα, μαζί με έναν νέο προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, βλέπουμε έναν επανασχεδιασμένο ηχοσύστημα, με μεγαλύτερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, TomTom σύστημα πλοήγησης, αλλά και πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones. Περισσότερα από κάθε άλλη φορά είναι και τα συστήματα ασφαλείας, αφού δίνουν πλέον το παρόν σύστημα αυτόματο πέδησης, υπόδειξης αυτοκινήτου στο τυφλό σημείο, υποβοήθηση οπισθοπορείας κ.α.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες, το νέο ASX δεν θα έχει diesel επιλογή, αλλά στην Ευρώπη θα προσφέρεται αποκλειστικά με 2λιτρο ατμοσφαιρικό μοτέρ 150 ίππων. Το μοτέρ αυτό θα συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή CVT που διαθέτει και λειτουργία 6τάχυτης σπορ κλιμάκωσης. Παράλληλα, θα έχει εκδόσεις 4X2 και 4X4.

Το ανανεωμένο Mitsubishi ASX θα κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Advertisement