Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο MINI John Cooper Works το 2019

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο MINI John Cooper Works το 2019

ΝΕΑ

Νέο MINI John Cooper Works το 2019

ΝΕΑ

Η πρώτη γενιά του MINI John Cooper Works GP εισήχθη το 2006 και δεν ήταν κάτι παραπάνω από μια σκληρή ανάρτηση και ένα cool αεροδυναμικό κιτ. Στη συνέχεια, η MINI παρουσίασε ένα άλλο το 2012 και ήταν πολύ πιο ακραίο και επιθετικό. Οι οπαδοί το αγάπησαν για την κακή του φύση και την φοβερή εμφάνιση. Αυτοί οι ίδιοι οπαδοί θα πρέπει να ενθουσιαστούν τώρα, καθώς η φημισμένη βρετανική μάρκα δημιουργεί κάτι άλλο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το νέο MINI John Cooper Works GP, έχουμε ενημερωθεί ότι έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Έτσι θα υπάρξει ένα νέο MINI JCW GP και θα πρέπει να είναι το καλύτερο που έχει παραχθεί ποτέ. Τι θα είναι αυτό το νέο αυτοκίνητο; Λοιπόν, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν για να υποθέσουμε μια εικασία. Όπως και στην προηγούμενη μορφή έτσι και τώρα αναμένουμε μια εντελώς ανασχεδιασμένη ανάρτηση, νέα ελατήρια και αντιστρεπτικές, μεγαλύτερα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες, καλύτερη αεροδυναμική και λίγο περισσότερη δύναμη.

Και πάλι, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη MINI ακόμα. Η μόνη επίσημη επιβεβαίωση που έχουμε είναι ότι αυτό το αυτοκίνητο θα γίνει πραγματικότητα. Πότε θα υπάρξει; Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά περιμένουμε να κάνει ντεμπούτο τον επόμενο χρόνο, καθώς μας είπαν ότι οι επίσημες πληροφορίες θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2019. Ξέρω ότι αυτό είναι αόριστο, αλλά είναι το πιο σημαντικό που μας δόθηκε , έτσι είναι το μόνο που μπορούμε να σας πούμε. Περιμένετε λοιπόν ένα νέο MINI John Cooper Works GP το επόμενο έτος, μάλιστα πιο σκληροπυρηνικό από πριν.

Advertisement
Advertisement

OLYMPUS DIGITAL CAMERA