Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο λογότυπο για την Kia

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο λογότυπο για την Kia

ΝΕΑ

Νέο λογότυπο για την Kia

ΝΕΑ

Η Kia βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης όχι μόνο της γκάμας των μοντέλων της, με τα νέα Optima, Rio και το crossover Seltos, αλλά και του λογότυπού της.

Advertisement
Advertisement

 

Βασικό χαρακτηριστικό του νέου λογότυπου της κορεάτικης φίρμας, το οποίο έκανε πρεμιέρα σε πρωτότυπα μοντέλα (Imagine by Kia και Futuron) είναι ο νέος σχεδιασμός των γραμμάτων, αλλά και ο διαφορετικός γραφικός χαρακτήρας. Πλέον το λογότυπο «KIA» δεν θα περιβάλλεται από πλαίσιο, με τα γράμματα να είναι τοποθετημένα απευθείας στην επιφάνεια, είτε εξωτερικά, είτε στο εσωτερικό, για παράδειγμα στον αφαλό του τιμονιού.

Advertisement
Advertisement

Ήδη οι πρώτες εικόνες του νέου λογότυπου έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, όπου το δείχνουν επάνω σε ένα αγνώστου ταυτότητας μοντέλο της φίρμας. Παρατηρούμε ότι σε σχέση με τα πρωτότυπα Imagine by Kia και Futuron, υπάρχουν ορισμένες διαφορές, όπως την ύπαρξη σκουρόχρωμου φόντου σε οβάλ μοτίβο. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε εάν ο κορεάτης κατασκευαστής έχει επιλέξει να τοποθετήσει το νέο λογότυπό του σε όλα τα νέα μοντέλα παραγωγής, ασχέτου κινητήρα και κατηγορίας.