Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Kia Soul: Οι πρώτες εικόνες!

Ελλάδα 12:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Kia Soul: Οι πρώτες εικόνες!

ΝΕΑ

Νέο Kia Soul: Οι πρώτες εικόνες!

ΝΕΑ

Σας το έχουμε δείξει εν μέσω δοκιμών, τώρα, δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, έχουμε και τις πρώτες διαρροές σχετικά με την τελική μορφή του νέου Kia Soul!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρώτα η κορεάτικη μάρκα δημοσίευσε μία teaser εικόνα και λίγες ώρες ήρθε και η πρώτη «διαρροή» που δείχνει μέρος του «προσώπου» του. Αυτή προήλθε από το Kia-World.net και επιβεβαιώνει τα λεπτά φωτιστικά σώματα που αποτελούν μία από τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις στη νέα γενιά του μοντέλου.

Όπως είναι εύλογο η Kia Motors επιλέγει το παιχνίδι με τη διχρωμία που άλλωστε συναντάμε πλέον και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της όπως το Stonic και το ίδιο χρωματικό μοτίβο έχουν και οι καθρέφτες.

Advertisement
Advertisement

Το Soul που μας συστήθηκε πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, δέχθηκε την πρώτη του ανανέωση το 2013 – στο μέσο δηλαδή της έως τώρα ζωής του.

kia-soul-2019-a640tall

Και πλέον ήρθε η ώρα να εκμοντερνιστεί ξανά, πράγμα που αν κρίνουμε από τα λίγα που έχουμε δει έως τώρα, επιτυγχάνεται, χωρίς ωστόσο να αλλάζει η «ταυτότητα» του μοντέλου.

Advertisement

Περισσότερα θα ξέρουμε στην Έκθεση που διεξάγεται στην Πόλη των Αγγέλων και για το κοινό ανοίγει τις πύλες της στις 30 Νοεμβρίου.

kia-soul-2019-b640tall

Advertisement