Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο από την Audi (+video)

Ελλάδα 13:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο από την Audi (+video)

ΝΕΑ

Νέο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο από την Audi (+video)

ΝΕΑ

Η Audi σχεδιάζει και παρουσιάζει το πρώτο virtual ηλεκτρικό supercar αυτόνομης οδήγησης, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων της Twentieth Century Fox.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Ντεμπούτο για το RSQ e-tron για την ταινία «Spies in Disguise» της Twentieth Century Fox. Το ηλεκτρικό μοντέλο (κίνηση μόνο με μπαταρίες) δημιουργήθηκε, από την Audi Design σε συνεργασία με τα Blue Sky Studios.

Advertisement
Advertisement

Συνδυάζει την αυτόνομη οδήγηση με την τεχνητή νοημοσύνη. Το RSQ e-tron θα οδηγεί ο κατάσκοπος Lance Sterling (κεντρικός ήρωας της ταινίας κινουμένων σχεδίων), του οποίου την φωνή δίνει ο Will Smith. Η οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2019.

RSQ3

Με το ταχύμετρο να εμφανίζεται σε ολόγραμμα, την ηλεκτροκίνηση και την αυτόνομη οδήγηση, το διθέσιο concept car εκφράζει τη μελλοντική σχεδιαστική και τεχνολογική γλώσσα της μάρκας. Στην ταινία, ο σούπερ-πράκτορας Lance Sterling χρειάζεται ένα υπεραυτοκίνητο, που θα συμπληρώνει τον δυναμισμό του. Παράλληλα με την τεχνολογία και τα άλλα συστήματα υποστήριξης, το concept car της Audi έχει τα ειδικά χαρακτηριστικά για τους μυστικούς πράκτορες.

Advertisement

«Η Audi υιοθετεί μια ψηφιακή και φουτουριστική προσέγγιση στη διαδικασία σχεδιασμού, τόσο στην ανάπτυξη του φανταστικού περιεχομένου όσο και στο στούντιο μοντελοποίησης παραγωγής», σχολίασε ο Frank Rimili, επικεφαλής του εξωτερικού design studio 3 στο AUDI AG και πρόσθεσε: «Στην Audi Design, συνδυάζουμε τις τελευταίες τεχνικές ψηφιακής οπτικοποίησης με την ιδιαιτερότητα του χειροποίητου. Αυτές οι διαδικασίες μας επιτρέπουν να εφαρμόσουμε φουτουριστικές ιδέες σχεδιασμού με την ίδια ακρίβεια στην ανάπτυξη ενός φανταστικού εικονικού οχήματος όπως το RSQ e-tron».

RSQ2

Advertisement

«Η Audi και η Fox συνεργάζονται αρκετά χρόνια και είμαστε ενθουσιασμένοι, που φέρνουμε την Audi στον κόσμο του animation για πρώτη φορά. Το έργο αυτό ήταν η τέλεια ευκαιρία να αναδείξουμε την τεχνολογία e-tron της Audi και να δώσουμε στον… κατάσκοπο μας, Lance Sterling, το δικό του όχημα » δήλωσε η Erin Williams, Αντιπρόεδρος της Μάρκετινγκ για το Twentieth Century Fox Film.

Η ταινία

Ο υπερκατάσκοπος Lance Sterling (Will Smith) και ο επιστήμονας Walter Beckett (Tom Holland) είναι δύο ακριβός αντίθετοι χαρακτήρες. Ο Lance είναι εντυπωσιακός, ήρεμος και ξεχωριστός. Ο Walter Beckett δεν είναι. Αλλά ότι στερείται ο Walter στις κοινωνικές δεξιότητες, το κερδίζει δημιουργώντας τα φοβερά gadgets που χρησιμοποιεί ο Lance στις επικές αποστολές του.

Advertisement

RSQ1

Όταν τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ο Walter και ο Lance πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλο με έναν εντελώς νέο τρόπο. Αν αυτό το περίεργο ζευγάρι δεν μπορεί να συνεργαστεί, ολόκληρος ο κόσμος κινδυνεύει.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας και το νέο RSQ e-tron