Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Honda Passport: Ντεμπούτο στο Los Angeles (+Video)

Ελλάδα 1:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Honda Passport: Ντεμπούτο στο Los Angeles (+Video)

ΝΕΑ

Νέο Honda Passport: Ντεμπούτο στο Los Angeles (+Video)

ΝΕΑ

Η Honda επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα Passport με την παρουσίαση του ολοκαίνουριου μοντέλου  στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Los Angeles, διευρύνοντας ακόμη περισσότερη την διαθέσιμη γκάμα των SUV της στην συγκεκριμένη αγορά. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο SUV της ιαπωνικής εταιρίας έρχεται να πάρει τη θέση του στην γκάμα της Honda για τις Η.Π.Α. ανάμεσα στο μεγάλο Pilot και το πιο compact σε διαστάσεις CR-V. Το νέο Passport σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά από τα R&D τμήματα της Honda που έχουν τη βάση τους στις Η.Π.Α. με τον κινητήρα του να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Alabama.

Honda_Passport_2019-5

Ο εν λόγω κινητήρας είναι ένας V6 με χωρητικότητα 3,5 λίτρα, ο οποίος φέρει το γνωστό σύστημα της Honda i-VTEC και αποδίδει 280 ίππους και 36,2 κιλά στις 6.000 και 4.700 σ.α.λ. αντίστοιχα. Συνδυάζεται με προηγμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων και η δύναμή του φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος 4κίνησης της Honda, i-VTM4, που μπορεί να “τροφοδοτήσει” του πίσω τροχούς μέ έως και το 70% της παραγόμενης ροπής με τον καθένα από αυτούς να δέχεται έως και το 100% αυτής. Το Intelligent Traction Management (ITM) είναι στάνταρ τόσο στην προσθιοκίνητη όσο και στην 4κίνητη έκδοση και επιτρέπει την εξατομίκευση της απόδοσης του συστήματος μετάδοσης σύμφωνα με τις ανάγκες του οδηγού και το έδαφος που κινείται. Οι τροχοί είναι 20 ιντσών και φορούν ελαστικά διαστάσεων 245/50.

Advertisement
Advertisement

Honda_Passport_2019-7

Σύμφωνα με την Honda το νέο Passport προσφέρει κορυφαία επίπεδα ευρυχωρίας για την κατηγορία του με το χώρο για τις αποσκευές να ανέρχεται στα 1.166 λίτρα με δυνατότητα επέκτασης στα 2.205 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων. Η ελκτική ικανότητα του Passport ανέρχεται στα 2.268 κιλά για την 4κίνητη έκδοση και στα 1.588 για την προσθιοκίνητη.

2019 Honda Passport

Advertisement

Όλη η “σουίτα” ηλεκτρονικών βοηθημάτων ασφάλειας Honda Sensing είναι στάνταρ σε όλες της εκδόσεις του νέου Passport, ενώ ιδιαίτερα πλούσιος παρουσιάζεται και ο εξοπλισμός άνεσης και ψυχαγωγίας καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στάνταρ ηχοσύστημα 215 Watt με έξι ηχεία και subwoofer. Τέλος να πούμε ότι ο οδηγός έχει στην διάθεσή του έναν TFT πίνακα πληροφοριών με διαγώνιο στις 7 ίντσες.

Honda_Passport_2019-6

Advertisement

Δείτε το νέο Honda Passport σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί.