Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford Ranger Raptor: Ακόμα πιο εντυπωσιακό (+video)

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Ford Ranger Raptor: Ακόμα πιο εντυπωσιακό (+video)

ΝΕΑ

Νέο Ford Ranger Raptor: Ακόμα πιο εντυπωσιακό (+video)

ΝΕΑ

Επιβλητικό, τολμηρό, δυναμικό: Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το εξωτερικό ντιζάιν και παρουσιαστικό του νέου Ranger Raptor, για την Ευρώπη, που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τις αυξημένες δυνατότητές του.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένο με βάση την επιτυχημένη συνταγή και φιλοσοφία «Built Ford Tough».

Σημείο αναφοράς της εξωτερικής αισθητικής της νέας δημιουργίας της Ford (που φέρει την υπογραφή της Ford Performance) είναι τα τονισμένα φτερά και για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα «C». Ο συνδυασμός των δύο τονίζει την παρουσία και το πλάτος του Ford Ranger Raptor.

Οι προβολείς LED matrix που διαθέτουν φώτα ημέρας LED, πέρα από εντυπωσιακοί και κομψοί στην όψη, ανεβάζουν την απόδοση φωτισμού του νέου Ranger Raptor σε νέα επίπεδα για την κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών τους, τα φώτα του Raptor έχουν φωτισμό στροφών, αντιθαμβωτική δέσμη μεγάλης σκάλας και αυτόματη δυναμική ρύθμιση ύψους δέσμης. Την ίδια στιγμή, τα γράμματα Ford στην προτεταμένη και σκουρόχρωμη μάσκα, ο ανθεκτικός, ανεξάρτητος προφυλακτήρας και η αλουμινένια ποδιά που προστατεύει το κάτω μέρος του νέου V6 κινητήρα βενζίνης, προσδίδουν περισσότερο οπτικά όγκο στο νέο Ranger Raptor.

Advertisement

Στο πλαϊνό μέρος του αμαξώματος, τα προτεταμένα φτερά του νέου Ranger Raptor, τα οποία καλύπτουν τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών που συνδυάζονται με αποκλειστικά all terrain ελαστικά. Με διάσταση 285/70, ταιριάζουν τόσο με τις νέες, λειτουργικές εισαγωγές αέρα, όσο και με μία σειρά από αεροδυναμικά στοιχεία.

Σίγουρα, τον δικό τους δυναμικό τόνο προσδίδουν και τα ανθεκτικά πλαϊνά σκαλοπάτια από χυτό αλουμίνιο, τα οποία έρχονται να αναδείξουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του νέου pick-up αλλά και την πρακτικότητά του σε καθημερινή χρήση.

Advertisement

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα φώτα LED δημιουργούν μία στιλιστική υπογραφή σε αρμονία με τα εμπρός φώτα. Ο πίσω προφυλακτήρας Precision Grey έχει ένα ψηλά τοποθετημένο και ενσωματωμένο σκαλοπάτι πρόσβασης, καθώς και κοτσαδόρο που αναδιπλώνεται προς τα πάνω.

Advertisement

Όλα τα παραπάνω, κάνουν το νέο, Ranger Raptor ένα «μοναδικό» όχημα στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ford Ranger Raptor: Πως γυρίστηκε το video της παρουσίασης (+video)
Τα πιο ικανά SUV για δύσκολες καιρικές συνθήκες – Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα;
Το νέο Ford Ranger Raptor και με V6 βενζίνης