Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Fiat Panda: Προσωπικότητα και συνδεσιμότητα!

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Fiat Panda: Προσωπικότητα και συνδεσιμότητα!

ΝΕΑ

Νέο Fiat Panda: Προσωπικότητα και συνδεσιμότητα!

ΝΕΑ

Το νέο Fiat Panda AutoOne με νέες καινοτομίες, διατηρεί όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στη επιτυχία του: Προσωπικότητα, λειτουργικότητα και απλότητα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Fiat Panda AutoOne διατηρεί όλα τα στοιχεία που οδήγησαν στη επιτυχία του: Προσωπικότητα, λειτουργικότητα και απλότητα. Μια από τις νέες καινοτομίες είναι το νέο σύστημα infotainment Uconnect. Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές (Panda U Connect app) διαθέσιμες τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Το Uconnect radio περιέχει ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth 2.1 και θύρα USB. Θα σας εντυπωσιάσει το Panda Connect Interface μέσω Bluetooth. Μέσα απ’ αυτή την καινοτόμο εφαρμογή το smartphone σας χρησιμοποιείται ως προέκταση του αυτοκινήτου και λειτουργεί διαδραστικά με όλες τις πηγές: Μπορείς ν’ αλλάξεις σταθμούς στο ραδιόφωνο, να επιλέξεις playlists, να ρυθμίσεις την ένταση, να διαχειριστείς κλήσεις και μηνύματα σε πραγματικό χρόνο.

Όλα αυτά χωρίς να πιάνεις το τηλέφωνο. Επιπλέον η εφαρμογή «Find my car» σας βοηθά να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας που έχετε ξεχάσει που βρίσκεται παρκαρισμένο. Αφού το βρείτε μπορείτε με ένα άγγιγμα να αξιοποιήσετε το επιλεγμένο από εσάς σύστημα πλοήγησης του τηλεφώνου σας στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Νέο Fiat Panda

Το νέο Panda διατίθεται σε δυο νέα χρώματα ενώ έχει και δυο νέας σχεδίασης ζάντες.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η γκάμα κινητήρων με την οποία εφοδιάζεται το νέο Panda. Το μικρό της FIAT διαθέτει κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, βενζίνης/υγραερίου και βενζίνης/μεθανίου. Σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε συνδέσει τη FIAT με αυτοκίνητα πόλης όπως το πετυχημένο Fiat 500. Αρκετοί έχει γοητευτεί από τις τιμές Fiat που είναι πραγματικά χαμηλές ενώ άλλοι στέκονται στις δυνατότητες εκτός δρόμου που έχει η έκδοση 4Χ4 του Panda.

Νέο Fiat Panda

Advertisement

Το νέο Fiat Panda διατίθεται σε ένα νέο κόκκινο χρώμα «Amore Red» και ένα γκρι «Colosseo Grey» που αναδεικνύουν τη διάθεση του SUV πόλης. Στο εσωτερικό του τετρακίνητου Panda υπάρχουν λεπτομέρειες όπως δερμάτινο τιμόνι αλλά και αναβαθμισμένα γραφικά στην οθόνη multimedia. Δυνατό σημείο του Panda είναι η χωρητικότητά του, ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 225lt και φτάνει στα 870lt σε διθέσια διαμόρφωση. Όλοι οι κινητήρες πλέον είναι εναρμονισμένοι στις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ρύπων Euro 6: Ο δικύλινδρος Twinair των 0.9lt έχει 3 εκδόσεις με 65,85 ή 90PS. Υπάρχει ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας των 1.3lt απόδοσης 95PS αλλά και κινητήρες βενζίνης που συνδυάζονται με υγραέριο (LPG) ή μεθάνιο.

Το νέο Fiat Panda μπορείς να το δεις στις εκθέσεις AutoOne

Advertisement