Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο coupe SUV από την κινέζικη Geely

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο coupe SUV από την κινέζικη Geely

ΝΕΑ

Νέο coupe SUV από την κινέζικη Geely

ΝΕΑ

Η Geely έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου της coupe SUV με την κωδική ονομασίς FY11.

Advertisement
Advertisement

Η κίνηση έρχεται ως συνέχεια της διαρροής που υπήρξε την προηγούμενη εβδομάδα όπου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κατασκοπευτικές  φωτογραφίες του αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ. Έτσι λοιπόν η εταιρία αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες του νέου coupe SUV της. Σε αυτές λοιπόν το νέο μοντέλο φαίνεται με κάθε του λεπτομέρεια κάτι που κάνει αναπόφευκτα τα σχόλια σχετικά με την ομοιότητά που έχει η σιλουέτα του με αυτή της BMW X4.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για ένα αρκετά ελκυστικό και δυναμικό μοντέλο που σίγουρα θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη στη γκάμα της Geely. Πρόκειται για το τρίτο νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει η εταιρία μέσα στο 2019 μαζί με το αμιγώς ηλεκτρικό sedan και ένα νέο MPV που έχει ανακοινώσει.

Advertisement
Advertisement

Το coupe SUV θα είναι το πρώτο μοντέλο της Geely που θα βασίζεται στην πλατφόρμα Compact Modular Architecture που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Volvo στη Σουηδία. Σύμγωνα μάλιστα με ανακοίνωση της εταιρίας η χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας επέτρεψε τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου με πραγματικά σπορ χαρακτήρα τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και προδιαγραφών.

Βασικό ρόλο στο Geely FY11 αναμένεται να παίξει ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας απόδοσης 235 ίππων και 35,8 kgm ροπής. Το αυτοκίνητο αναμένεται πως θα προσφέρεται τόσο σε μπροσθιοκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Advertisement