Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Citroen C4 Cactus τον Ιούνιο

Ελλάδα 1:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Citroen C4 Cactus τον Ιούνιο

ΝΕΑ

Νέο Citroen C4 Cactus τον Ιούνιο

ΝΕΑ

Με τελείως νέα αισθητική σε ότι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του αμαξώματος, το νέο C4 Cactus από τη Citroen, θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιούνιου για να αρχίσουν οι πωλήσεις του από το Φθινόπωρο.

Advertisement
Advertisement

Ο CEO της Citroen, Vincent Cobee, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως το νέο C4 Cactus θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιούνιο και θα είναι στις εκθέσεις της Γαλλικής εταιρείας από το Σεπτέμβριο. Ο ίδιος έκανε λόγο για μια νέα αισθητική προσέγγιση, η οποία θα σηματοδοτεί και τη διάθεση της εταιρείας για κάτι τελείως νέο, με το μοντέλο να προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, εκτός των «παραδοσιακών» με κινητήρες βενζίνης και diesel.

Advertisement
Advertisement

Αυτό θα είναι και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP του Ομίλου PSA, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε μια πιο «κοντή» εκδοχή και στα Peugeot 208 και 2008. Οι φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, δείχνουν ένα ελαφρώς υπερυψωμένο μοντέλο με χαρακτηριστικό πίσω μέρος που παραπέμπει σε διάθεση 5θυρου coupe- που έχει γίνει δημοφιλής τάση τα τελευταία χρόνια.