Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο bodykit για τις Mercedes-AMG CLA35 και CLA45

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο bodykit για τις Mercedes-AMG CLA35 και CLA45

ΝΕΑ

Νέο bodykit για τις Mercedes-AMG CLA35 και CLA45

ΝΕΑ

Οι κάτοχοι των κορυφαίων εκδόσεων της Mercedes-Benz CLA, έχουν την ευκαιρία να δώσουν μία «άγρια» νότα στο αυτοκίνητό τους.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz λανσάρει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, ειδικά για τις εκδόσεις AMG CLA35 και CLA45, το «AMG Aerodynamics Package Plus». Χάρη σε αυτό, το «καυτό» σεντάν γίνεται ακόμα πιο επιθετικό σε εμφάνιση καθώς το πακέτο περιλαμβάνει ένα μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ, τα βαμμένα σε μαύρο χρώμα μικρά πτερύγια τοποθετημένα στις άκρες του εμπρός προφυλακτήρα, αλλά κυρίως την σταθερή πίσω αεροτομή και τις τέσσερις απολήξεις.

Advertisement
Advertisement

Πέραν αυτών, δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές, είτε αισθητικής φύσεως, είτε μηχανικές. Η Mercedes-AMG CLA35 διαθέτει τον δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με ισχύ 306 ίππους και 400 Nm ροπής που χάρη στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των επτά σχέσεων και την τετρακίνηση 4MATIC σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 km/h σε 4,9 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 km/h).

Αντίθετα, η κορυφαία AMG CLA45 S έχει κάτω από το εμπρός καπό το ίδιο μοτέρ, το οποίο όμως με τις ανάλογες επεμβάσεις αυξάνει την ισχύ του στους 421 ίππους και στα 500 Nm ροπής, το κιβώτιο παραμένει ίδιας φιλοσοφίας, αλλά διαθέτει οκτώ σχέσεις, ενώ δεν λείπουν το σύστημα τετρακίνησης 4Matic+ και το AMG Torque Control που επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο της κατανομής της κίνησης ανάμεσα στους δύο άξονες. Ανάλογες και οι επιδόσεις, με το «0-100» να επιτυγχάνεται σε 4,0 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να αυξάνεται στα 270 km/h.

Για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές του πακέτου της AMG να αναφέρουμε ότι το κόστος ξεκινά από τις €1.487, που δεν περιλαμβάνει όμως την πίσω αεροτομή. Στην περίπτωση που ο κάτοχος την θελήσει, η τιμή θα αυξηθεί στις €2.737.