Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Audi Q4 Business e-tron: Με πλούσιο εξοπλισμό σε τιμή-έκπληξη!

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Audi Q4 Business e-tron: Με πλούσιο εξοπλισμό σε τιμή-έκπληξη!

ΝΕΑ

Νέο Audi Q4 Business e-tron: Με πλούσιο εξοπλισμό σε τιμή-έκπληξη!

ΝΕΑ

Φουτουριστικό σε σχεδίαση, με καινοτόμες τεχνολογίες και ένα πρωτοποριακό ηλεκτρικό υπόβαθρο το νέο Audi Business Q4 e-tron αποτελεί την κορυφαία πρόταση της αγοράς για ένα compact ηλεκτρικό premium SUV.

Advertisement
Advertisement

εντυπωσιακό σχεδιασμό, προηγμένες τεχνολογίες, για την ασφάλεια και τη διασύνδεση των επιβατών, με άφθονους χώρους και εξαιρετικές επιδόσεις σε συνδυασμό με την σπορ αίσθηση που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο της Audi, το Q4 e-tron αναδεικνύει την ηλεκτροκίνηση σε μία εντελώς νέα αίσθηση απόλαυσης της οδήγησης.

Σήμερα το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Audi είναι πλέον διαθέσιμο και σε μια καινούργια έκδοση εξοπλισμού, την Q4 Business e-tron. Bασίζεται στο Q4 45 e-tron, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 286 ίππους (210 kW) και τα 545 Nm ροπής, που μπορούν να το επιταχύνουν από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δεύτερα.

To προοδευτικό σε σχεδίαση εσωτερικό του νέου Audi Q4 Business e-tron αναδίδει μια αίσθηση απέριττης πολυτέλειας και χαρακτηρίζεται από τις τεχνολογικές του καινοτομίες, την σπορ αύρα και την άψογη λειτουργικότητα σε κάθε του σημείο.

Advertisement
Advertisement

Η μπαταρία του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης έχει καθαρή ενεργειακή χωρητικότητα 77 kWh και σε μεικτό κύκλο εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 533 χιλιομέτρων με μία φόρτιση.

Η υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα του Q4 45 e-tron απαλλάσσει τον οδηγό του από το οποιοδήποτε άγχος αυτονομίας, ενώ η ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας του σε ταχυφορτιστή DC (αρκούν 28 λεπτά προκειμένου το επίπεδο φόρτισής της να αυξηθεί από το 10 στο 80%) εξασφαλίζει άνετα και απροβλημάτιστα ταξίδια.

Η έκδοση Business του Q4 45 e-tron ξεχωρίζει και με τον ιδιαίτερα πλούσιο βασικό εξοπλισμό της ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, προβολείς και πίσω φώτα LED, Cruise Control με δυνατότητα αναβάθμισης σε αυτόματα προσαρμοζόμενο (ACC) μέσω της υπηρεσίας AUDI Function On Demand, προετοιμασία για ενεργοποίηση εργοστασιακού Navigation μέσω Function On Demand, MMI radio plus με έγχρωμη οθόνη 10,1 ιντσών με touch operation, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οπτική & ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω (Audi parking aid plus), σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας με emergency assist, ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση τιμονιού (Power Steering), Audi smartphone interface με λειτουργία Apple CarPlay και Android Auto, ηχοσύστημα Audi Sound System (8 ηχεία συμπεριλαμβανομένου κεντρικού & subwoofer, καθώς και ενισχυτή 6 καναλιών), δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, 2 διπλών ακτινών και αυτόματο ηλεκτρονικό κλιματισμό.

Advertisement

Το Audi Q4 Business e-tron προσφέρεται στην εξαιρετικά προνομιακή λιανική τιμή των 49.580 ευρώ μαζί με το μεταλλικό χρώμα, γεγονός που το καθιστά μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για όποιον ενδιαφέρεται για ένα premium ηλεκτρικό μοντέλο.

Τα ετοιμοπαράδοτα Audi Q4 Business e-tron που θα είναι διαθέσιμα σύντομα θα συνοδεύονται από εγγύηση τιμής, ενώ οι κάτοχοί τους θα επωφελούνται φυσικά και από το πλεονέκτημα του μηδενικού φόρου εταιρικής χρήσης.

Advertisement