Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο αυτόνομο πρωτότυπο από τη Honda (video)

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο αυτόνομο πρωτότυπο από τη Honda (video)

ΝΕΑ

Νέο αυτόνομο πρωτότυπο από τη Honda (video)

ΝΕΑ

Στη CES του 2019 η Honda θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτότυπο με το οποίο θα υπογραμμίσει τη διάθεσή της να προσφέρει βοήθεια σε κάθε εργασία.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η ονομασία αποκαλύπτει και τις διαθέσεις της Honda σχετικά με το μέλλον. Εδώ και χρόνια, αποτελεί πρόθεση της Ιαπωνικής εταιρείας να βοηθά και όχι να καταργήσει την παρουσία του ανθρώπου σε κάθε δραστηριότητα. Με το μικρό τετρακίνητο όχημα που θα παρουσιάσει στη CES τον ερχόμενο Ιανουάριο, η Honda υπογραμμίζει τη διάθεσή της αυτή.

Advertisement
Advertisement

Honda AWV boi 530

Το Autonomous Work Vehicle (ΑWV) έχει ράγες για προσαρμογή διαφόρων αξεσουάρ που θα προσαρμόζει τις ικανότητες του οχήματος στις απαιτήσεις της εκάστοτε εργασίας. Με τις αυξημένες δυνατότητες κίνησης και τις μικρές του διαστάσεις, το ΑWV μπορεί να κινηθεί πρακτικά παντού, από τα πλέον πυκνά δάση έως και τους πιο πολυσύχναστους πεζόδρομους. Η Honda λέει πως το AWV μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και με το video που ακολουθεί, μας δίνει μια γεύση των ικανοτήτων του δείχνοντάς μας πως το μικρό αυτόνομο όχημα μπορεί να υποστηρίξει τη δουλειά των πυροσβεστών σε απομακρυσμένα σημεία.