Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες τεχνολογίες από τη Honda (VIDEO)

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες τεχνολογίες από τη Honda (VIDEO)

ΝΕΑ

Νέες τεχνολογίες από τη Honda (VIDEO)

ΝΕΑ

Στη έκθεση CES του 2019 η Honda θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει και έχουν να κάνουν με τις ασφαλείς μετακινήσεις στις μεγάλες λεωφόρους και τις εθνικές οδούς.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Η παρουσία της Honda στη CES του 2019, στο International Consumer Electronics Show που γίνεται και φέτος στο Λας Βέγκας, θα συνοδευτεί και πάλι με τεχνολογικές εφαρμογές που υπόσχονται να κάνουν λίγο καλύτερη και ασφαλέστερη την καθημερινότητα με τα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Μεταξύ άλλων, η πρόταση της Honda για καλύτερη «πρόβλεψη» από το αυτοκίνητο για την κίνηση που πρόκειται να βρει μπροστά του ο οδηγός.

Advertisement
Advertisement

Honda @ CES boi 530

Με τη χρήση του συστήματος αυτού που κάνει τα αυτοκίνητα να «επικοινωνούν» μεταξύ τους, έτσι ώστε να κάνουν εναρμονισμένα κινήσεις για την ασφαλέστερη μετακίνηση όλων. Μια από τις καινοτομίες του συστήματος, έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα διαχειρίζονται τα αυτόνομα και όχι μόνο αυτοκίνητα, την είσοδο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, που όπως φαίνεται και στο video της Honda, τα αυτοκίνητα θα «συνεργάζονται».