Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες προσφορές από τη Fiat Professional

Ελλάδα 12:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες προσφορές από τη Fiat Professional

ΝΕΑ

Νέες προσφορές από τη Fiat Professional

ΝΕΑ

Η Fiat Professional εφαρμόζει νέες προωθητικές ενέργειες που κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση στις υπηρεσίες των Fiorino, Doblo, Scudo και Ducato.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat Professional προσφέρουν πλέον τις υπηρεσίες τους με ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9% και 5 χρόνια εγγύηση.

Οι εν λόγω ενέργειες περιλαμβάνουν χαμηλή προκαταβολή από 25%, αποπληρωμή σε έως 48 μηνιαίες δόσεις και ονομαστικό επιτόκιο μόλις 3,9%. Έτσι, με χαμηλό αρχικό κεφάλαιο που δεν πιέζει τη ρευστότητα της επιχείρησης, ο εκάστοτε επαγγελματίας αποκτά το ιδανικό για τις ανάγκες του Fiat Professional.

Όποιο κι εάν επιλέξει, είναι δεδομένη η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, η πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε τομέα, η αξιοπιστία και βέβαια η υποστήριξη ενός δικτύου με πανελλαδική κάλυψη.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο που ενισχύεται από τις τρέχουσες εκπτώσεις και διευρύνεται από την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 χιλιομέτρων) για τα μηχανικά μέρη και την 5ετή οδική βοήθεια, στοιχεία που διαμορφώνουν ένα ωφέλιμο πακέτο για κάθε επιχείρηση.