Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW Σειρά-7

Ελλάδα 0:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW Σειρά-7

ΝΕΑ

Νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW Σειρά-7

ΝΕΑ

Οι πρώτες διαρροές για την ανανεωμένη BMW Σειρά-7 ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον όντας μια ανάσα πριν την επίσημη παρουσίασή της βλέπουμε και την έκδοση Li με το μακρύ μεταξόνιο.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του ανανεωμένου μοντέλου φαίνεται η έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο 750Li οι οποίες συνοδεύονται μάλιστα και από εικόνα του εσωτερικού της. Φυσικά κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισης είναι τα τεράστια χαρακτηριστικά νεφρά της BMW στη μάσκα που σίγουρα προσδίδουν ένα άκρως επιβλητικό ύφος στην ήδη επιβλητική λόγω διαστάσεων ναυαρχίδα της BMW.

Στο πίσω μέρος ανασχεδιασμένα είναι τα φωτιστικά σώματα που έχουν αποκτήσει μια πιο αιχμηρή αποτύπωση με πιο τονισμένες γωνίες ακολουθώντας το πρότυπο που είδαμε στη νέα Σειρά-3. Οι αλλαγές στο εσωτερικό εντοπίζονται κυρίως στον επανασχεδιασμό του πίνακα οργάνων που είναι πλήρως ψηφιακός και πιθανότατα διαθέτει την ίδια οθόνη 12.3 ιντσών που είδαμε στην Σειρά-8. Η υπόλοιπη εικόνα δείχνει αρκετά γνώριμη σε σχέση με όσα γνωρίζαμε όμως αναμένεται να υπάρχουν σημαντικές αναβαθμίσεις στο λογισμικό και τις δυνατότητες του συστήματος πολυμέσων.

3bbb5be8-bmw-7series-facelift-leaked-images-14565harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το μηχανολογικό υπόβαθρο δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που ήδη φιλοξενούνταν στη Σειρά-7.

3bbb5be8-bmw-7series-facelift-leaked-images-14565harpi640

 

Advertisement