Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Οι εκδόσεις “White Art Edition” της Mercedes-Benz

Ελλάδα 18:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι εκδόσεις “White Art Edition” της Mercedes-Benz

Mercedes Summer

Οι εκδόσεις “White Art Edition” της Mercedes-Benz

Mercedes Summer

H Mercedes-Benz έχει δημιουργήσει πρόσφατα για τα μοντέλα Α-Class, Β-Class, CLA αλλά και GLA, την εντυπωσιακή ειδική έκδοση “White Art Edition” για περιορισμένο όμως αριθμό οχημάτων που αφορά πλούσιο εξοπλισμό και αισθητικές πινελιές. Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με ξεχωριστές επεμβάσεις στο σχεδιασμό, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, η ειδική έκδοση “White Art Edition” τραβά τα βλέμματα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εξωτερικά, κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ αλλάζουν την όψη του οχήματος – σε όποιο από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα (μαύρο “cosmos”, μαύρο “night”, γκρι “mountain”, ασημί “polar” ή λευκό “cirrus”) και αν επιλέξει κανείς – ενώ το σήμα “Edition” στα φτερά και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών (19 ιντσών για την GLA) σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων συμπληρώνουν την σπορτίφ εικόνα των ειδικών αυτών εκδόσεων.

Στο εσωτερικό, αίσθηση προκαλούν τα σπορ καθίσματα από δέρμα ARTICO / DINAMICA και τη σχεδίασή τους με ρίγες σε λευκό και γκρι. Προαιρετικά διατίθενται και καθίσματα AMG Performance από δέρμα ARTICO / DINAMICA και σχεδίαση με ρίγες σε λευκό και γκρι. Το σπορ τιμόνι είναι 3 ακτίνων, πολυλειτουργικό, με επίπεδο κάτω μέρος και μικροΐνες DINAMICA στα σημεία λαβής. Οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες ενώ όλος ο εσωτερικός διάκοσμος των μοντέλων είναι από μαύρες μικροΐνες DINAMICA. Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι λευκοί ενώ το ταμπλό του αυτοκινήτου είναι από δέρμα ARTICO σε μαύρο χρώμα και διακοσμητικές γκρι ραφές.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, γκρι ραφές έχουν και τα υποβραχιόνια στις πόρτες και στην κεντρική κονσόλα ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρειες από χρώμιο διαθέτει και αυτός διακοσμητικές ραφές σε γκρι χρώμα. Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνεται με ξεχωριστά υφασμάτινα πατάκια, τα οποία φέρουν το λογότυπο “Edition” και γκρι διακοσμητικές ραφές.

Για την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβάνει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art με σημαντικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή.