Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Vespa Yatch Club και Notte για τις Primavera και GTS

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις Vespa Yatch Club και Notte για τις Primavera και GTS

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Vespa Yatch Club και Notte για τις Primavera και GTS

ΝΕΑ

Δύο ειδικές εκδόσεις για την GTS αλλά και την Primavera αντίστοιχα δημιούργησε η Piaggio. Οι “Yatch Club” και “Notte” ξεχωρίζουν για το εντελώς διαφορετικό στιλ που έχει η μία σε σχέση με την άλλη με την πρώτη να εμπνέεται από τον κόσμο της θάλασας και την δεύτερη από τη νύχτα.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Yacht Club θα είναι διαθέσιμη τόσο με την “μικρή” Primavera όσο και με την μεγάλη GTS, η πρώμη με κινητήρες 50 και 125 κ.εκ. και η δεύτερη τόσο με το μικρό μοτέρ των 125 κ.εκ. όσο και με το μεγαλύτερο των 300 κ.εκ.

vespa-primavera-yacht-club-640

Η Yacht Club ξεχωρίζει για το λευκό και μπλε χρωματισμό της, όπου το λευκό είναι το χρώμα που κυριαρχεί, με μοναδική για αυτή την περίπτωση νέα επένδυση στη σέλα που κάνει για πρώτη φωρά την εμφάνισή της και ξεχωρίζει για το μοτίβο αλλά και για το λευκό σιρίτι της. Οι ζάντες έχουν βαφτεί επίσης σε μπλε μεταλλικό χρώμα που δίνει το “παρόν” και σε άλλες λεποτμέρειες φετίχ του διάσημου μοντέλου της ιταλικής εταιρίας, όπως η “γραβάτα” στο εμπρός μέρος με την εικόνα να συμπληρώνεται από φιλέτα χρωμίο.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη η έκδοση Notte, όπως υπονοεί χαρακτηριστικά το όνομά της, με έμπνευση τη νύχτα, υιοθετεί ένα total black look που θα γοητεύσει και τα δύο φύλλα, διαθέσιμο τόσο για την GTS Super (μοτέρ 125 και 300 κ.εκ.) όσο και για την μικρότερη σε μέγεθος Sprint (με κινητήρες 50 και 125 κ.εκ.).

vespa-gts-notte-640-2

Το μαύρο ματ είναι αυτό που κυριαρχεί στην συγκεκριμένη περίπτωση με το γυαλιστερό μαύρο να έχει καλύψει επίσης λεπτομέρειες όπως είναι η “γραβάτα”, το προστατευτικό της εξάτμισης, τους καθρέπτες, τις ζάντες, τα αντίβαρα του τιμονιού αλλά και την χειρολαβή του συνεπιβάτη.

Advertisement

vespa-gts-notte-640

Οι εικόνα για τις Yacht Club και Notte συμπληρώνεται από την ανάλογη πλακέτα στο πίσω μέρος που υποδηλώνει το ιδιαίτερο του χαρακτήρα τους, ενώ οι εκδόσεις με τους σύγχρονους υγρόψυκτος κινητήρες i-GET των 125 κ.εκ. φέρουν και σύστημα Start & Stop που μειώνει ακόμη περισσότερο την κατανάλωση στους δρόμους της πόλης.

Advertisement