Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Lexus NX και RX Crafted

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις Lexus NX και RX Crafted

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Lexus NX και RX Crafted

ΝΕΑ

Η Lexus διευρύνει την παρουσία της στην Αυστραλία με την εισαγωγή των εκδόσεων NX και RX Crafted. Εντάσσονται στην πολυτελή κατηγορία των crossover και υιοθετούν εξωτερικές βελτιώσεις αξιοποιώντας κυρίως το kit εμφάνισης, με το αζημίωτο πάντα.

Advertisement
Advertisement

 

Το NX Crafted θα διατεθεί σε 2WD και AWD εκδόσεις (300 και 300h) προσθέτοντας μαύρο τόνο τόσο στη μάσκα όσο και στους καθρέπτες. Προσφέρεται σε εννέα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου AUD, ενώ στα υπόλοιπα, φορά ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με μαύρη όψη, επεξεργασμένες επιφάνειες και πέντε ακτίνες.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο ολοκληρώνει ένα σύστημα κάμερας 360 μοιρών, είσοδος χωρίς κλειδί και φωτισμένες πλάκες εμπρός, μαζί με τα απαραίτητα καλούδια όπως είναι, η δορυφορική πλοήγηση, το ηχοσύστημα 10 ηχείων, οι αισθητήρες πίεσης ελαστικών και η ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα. Το RX Crafted προσφέρεται αποκλειστικά ως πενταθέσιο, στις εκδόσεις 300, 350 και 450h. Όπως και ο μικρότερος αδελφός του, υιοθετεί μαύρη μάσκα, μαύρα καλύμματα στα φώτα ομίχλης, τα καπάκια καθρεπτών και τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Η λίστα εξοπλισμού περιλαμβάνει μια πανοραμική οροφή, σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 12,3 ιντσών, έγχρωμη οθόνη προβολής, ηχοσύστημα premium Mark Levinson και πολλά άλλα. Η ειδική έκδοση RX έρχεται με δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό, διζωνικό κλιματισμό, ασύρματη φόρτιση και ηλεκτρική πίσω πόρτα. Τόσο το NX όσο και το RX Crafted αποκτούν τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού Lexus Safety System+, τα οποία μεταξύ άλλων προσφέρουν ασφάλεια πριν από τη σύγκρουση με ανίχνευση πεζών, αυτόματο φρενάρισμα ανάγκης, ενεργό σύστημα ελέγχου ταχύτητας, βοηθητική ανίχνευση λωρίδων, οθόνη παρακολούθησης τυφλών σημείων και αυτόματη μεγάλη δέσμη φώτων.