Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για τα Fiat 500L και 500X

Ελλάδα 3:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες εκδόσεις για τα Fiat 500L και 500X

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για τα Fiat 500L και 500X

ΝΕΑ

Η πορεία της Fiat στην Αμερικάνικη αγορά συνεχίζεται δυναμικά και η ιταλική εταιρία φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό παρουσιάζοντας νέες εκδόσεις των μοντέλων της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μπορεί το πενταετές πλάνο του ομίλου FCA να μην περιλαμβάνει κάποια ιδιαίτερα σχέδια για την FIAT, όμως η δυναμική της εταιρίας στην Αμερικάνικη αγορά δείχνει ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σήματα καθώς παρά την γενική πτώση των πωλήσεων η FIAT καταφέρνει να διατηρήσει σχεδόν αμετάβλητα τα νούμερά της.

Εν μέρει αυτό οφείλεται και στην συνεχή ανανέωση της γκάμας της με την προσθήκη νέων εξοπλιστικών εκδόσεων. Αυτή την φορά σειρά έχουν τα 500L και 500X τα οποία αποκτούν πακέτα εξοπλισμού με περισσότερες λεπτομέρειες από χρώμιο που στην Αμερική παραμένει μια αρκετά δημοφιλής επιλογή.

Στο 500L το πακέτο Chrome Appearance προσθέτει λοιπό χρώμιο στον προφυλακτήρα, στο χερούλι του πορτπαγκάζ, και χαμηλά στις πόρτες. Επιπλέον περιλαμβάνει ζάντες 17 ιντσών και προβολείς ομίχλης. Το πακέτο είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό με επτά αποχρώσεις: μεταλλικό γκρι, μαύρο, λευκό, κόκκινο, ασημένιο, και δύο αποχρώσεις του μπλε.

Advertisement
Advertisement

Για το 500Χ το πακέτο ονομάζεται Satin Chrome Appearance, και προσθέτει λεπτομέρειες ματ χρωμίου στα χερούλια στις πόρτες, στους καθρέπτες, στη μάσκα, στις πόρτες και στις ράγες οροφής ενώ συνοδεύεται και εδώ από ζάντες 17 ιντσών και από αυτόματα φώτα.

2018-fiat-500x-500l456765harpi640