Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τελική 270 km/h για το νέο Honda Civic Type-R

Ελλάδα 20:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τελική 270 km/h για το νέο Honda Civic Type-R

ΝΕΑ

Τελική 270 km/h για το νέο Honda Civic Type-R

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε μερικά νέα στοιχεία και φωτογραφίες, ενώ ανακοίνωσε πως το νέο Civic Type-R θα έχει τελική ταχύτητα 270 km/h!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Μερικές εβδομάδες απομένουν για να παρουσιαστεί (στις αρχές Μαρτίου στο σαλόνι της Γενεύης) το νέο Civic-Type R που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς δρόμους προς τα τέλη καλοκαιριού, και η ιαπωνική εταιρεία σε μία επίδειξη …ταχύτητας, ανακοίνωσε πως το κοντέρ του νέου της μοντέλου θα αγγίζει τα 270 km/h! Πραγματικά, πρόκειται για μία εντυπωσιακή τιμή, που στα σίγουρα τρομάζει τον υπόλοιπο προσθιοκίνητο ανταγωνισμό, ενώ η υψηλή τελική δικαιολογεί απόλυτα και την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Και μέχρι να μάθουμε την ισχύ του turbo δίλιτρου κινητήρα VTEC, η Honda έδωσε τις τρεις φωτογραφίες που βλέπετε, όπου πίσω από τον 19άρη τροχό διακρίνονται τα διάτρητα δισκόφρενα 350 mm της Brembo με τις τετραπίστονες δαγκάνες (προφανώς μόνο για τους εμπρός). Επίσης, από τον πίνακα οργάνων ξεχωρίζει το μπουτόν +R με τα προγράματα παραμετροποίησης, ενώ κυρίαρχο χρώμα είναι το κόκκινο μέχρι και τις ραφές του τιμονιού. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα!

Advertisement
Advertisement