Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα φωτογραφία του GT4 Stinger

Ελλάδα 3:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα φωτογραφία του GT4 Stinger

ΝΕΑ

Νέα φωτογραφία του GT4 Stinger

ΝΕΑ

Ένα μετά το άλλο, τα νέα μοντέλα της έκθεσης του Ντιτρόιτ αποκαλύπτονται καθώς διαρρέουν οι επίσημες φωτογραφίες. Για το πρωτότυπο sport coupe της Kia δεν έχουμε ακόμη πλήρη εικόνα, απλά φωτογραφίες που παρουσιάζουν διάφορα μέρη του αμαξώματος. Η τελευταία από αυτές δείχνει το GT4 Stinger από πάνω και μας κάνει πιο… σοφούς.

Advertisement
Advertisement

Διακρίνουμε λοιπόν το διπλό άνοιγμα στο καπό, τα φουσκωμένα φτερά, τις γυάλινες επιφάνειες που συνεχίζονται μέχρι πίσω και τη σχεδίαση των θυρών. Η προηγούμενη φωτογραφία έδειχνε το εμπρός μέρος, όπου κυριαρχεί η μεγάλη μάσκα, τα οριζόντια φώτα τεχνολογίας LED και το splitter από ανθρακόνημα. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 20 ιντσών και πατούν σε ελαστικά 235/35 εμπρός και 275/35 πίσω.

Το Kia GT4 Stinger έχει εσωτερικό 2+2 θέσεων και κίνηση στον πίσω άξονα, όπως αρμόζει σε ένα sport coupe. Εφοδιάζεται με 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα, ισχύος 315 PS και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η κορεάτικη μάρκα υπόσχεται ότι το αυτοκίνητο θα συνδυάζει την εντυπωσιακή εμφάνιση με απολαυστική οδική συμπεριφορά στο δρόμο ή την πίστα. Το GT4 Stinger σχεδιάστηκε στο γραφείο της Kia που βρίσκεται στην πόλη Ιρβάιν της Καλιφόρνια.