Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα McLaren GΤ με 612 ίππους

Ελλάδα 20:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα McLaren GΤ με 612 ίππους

ΝΕΑ

Νέα McLaren GΤ με 612 ίππους

ΝΕΑ

Η McLaren ισχυρίζεται πως επαναπροσδιορίζει την sport κατηγορία των αυτοκινήτων GT στο νέο της αυτοκίνητο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Advertisement
Advertisement

 

Οι προδιαγραφές της το επιβεβαιώνουν εν μέρει πως η νέα McLaren θα φέρει πίσω τις αξίες των μοντέλων Grand Tourer. Επιδόσεις αγωνιστικού αυτοκινήτου, εύκολος χειρισμός και η ικανότητα για μεγάλα ταξίδια είναι τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου με το όνομα «GT».

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει μάλιστα μία νέα σειρά προϊόντων μαζί με τις σειρές: Sports, Super και Ultimate. Μοιράζεται το ίδιο DNA με την Speedtail, με ελαφρύ όμορφο αμάξωμα, πολυτελές εσωτερικό και ποιοτικά υλικά. Το δέρμα Nappa είναι στάνταρ, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με Alcantara, ή (από το τέλος του 2019) να παραγγείλετε την GT με επένδυση από Cashmere. Όλα τα παραπάνω χαρίζουν κορυφαία άνεση, χωρίς την λιτότητα των σχεδόν αγωνιστικών εσωτερικών των οχημάτων του ανταγωνισμού.

Η λειτουργικότητα φαίνεται και στον χώρο αποσκευών, ο οποίος έχει χωρητικότητα 570 λίτρα. Το πορτ-μπαγκάζ έχει δύο σημεία φόρτωσης (εμπρός και πίσω) και καλύπτετε από πόρτα με φιμέ κρύσταλλο, η οποία ανοίγει ηλεκτρικά. Ο χώρος μπορεί να δεχθεί βαλίτσες, μπαστούνια του golf ή ski.

Advertisement

Ένα αυτοκίνητο GT επιβάλλεται να έχει σύστημα infotainment system και η McLaren υπερηφανεύεται πως το δικό της ξεπερνά ακόμη και τις εκδόσεις εταιριών οι οποίες ειδικεύονται στο είδος. Οι Βρετανοί συνεργάστηκαν με την «HERE» για το λογισμικό την πλοήγηση και την real-time λήψη πληροφοριών (οθόνη TFT 12,3 ιντσών). Το ηχοσύστημα είναι (12 ηχείων) της Bowers & Wilkins με carbon fibre sub-bass woofers και Kevlar ηχεία.

Advertisement

Κάτω από το αμάξωμα υπάρχουν νέα συστήματα όπως το: Proactive Damping Control (ένα είδος ενεργητικής ανάρτησης) που υπόσχεται άνεση αλλά και δυναμική συμπεριφορά όταν ο οδηγός το θέλει. Το ηλεκτρονικό σύστημα ανάρτησης φροντίζει να προσαρμόζει τα φρένα, το σύστημα διεύθυνσης αλλά και το ύψος του αυτοκινήτου όταν κινείται στην πόλη.

Η McLaren μιλά για μειωμένο βάρος. Στα 1.530 κιλά η GT είναι 130 ελαφρύτερη από τον ανταγωνισμό χάρη στην κατασκευή του πλαισίου από Carbon και του αμαξώματος από αλουμίνιο. Ο V8 των 4000 κ.εκ. με turbo αποδίδει 405 ίππους και δίνει 0-200 χλμ σε 9 δευτερόλεπτα και 326 χλμ τελική ταχύτητα.

Advertisement

Αν κάνετε την παραγγελία σας τώρα θα παραλάβετε την δική σας McLaren GT στο τέλος του 2019 με τιμή από 187.400 ευρώ (ή 163.000 λίρες).