Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Subaru Levorg STI Sport

Ελλάδα 14:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση Subaru Levorg STI Sport

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Subaru Levorg STI Sport

ΝΕΑ

Μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του station wagon μοντέλου της Subaru, θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

 

Ενώ έχουν αρχίσει ήδη οι ενέργειες από τη μεριά της Subaru για να παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του μοντέλου, το Levorg πρόκειται να κυκλοφορήσει και στην Ιαπωνική αγορά σε μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Το μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2014 και τώρα δέχεται την ανανέωση που έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στο μέσο της εμπορικής πορείας των αυτοκινήτων. Για την Ιαπωνική αγορά λοιπόν, το μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε δύο νέες εκδόσεις- με τη μια να αφορά την STi εκδοχή ως «βάση».

Advertisement
Advertisement

Σε αυτή την πιο «ειδικής χρήσης» έκδοση, έχουμε μαύρους γυαλιστερούς τροχούς ελαφρού κράματος 18 ιντσών, με ελαστικά 225/45 και μαύρα γυαλιστερά καπάκια στους εξωτερικούς καθρέπτες. Πρόκειται προφανώς για μικρές λεπτομέρειες που όμως στο έτσι και αλλιώς δυναμικό μοντέλο, κάνουν αισθητή διαφορά. Στην καμπίνα, έχουμε την επανεμφάνιση της Recaro, τις φροντίδες της οποίας έχουν δεχτεί τα καθίσματα με την εμφανώς τονισμένη πλευρική στήριξη και τις ηλεκτρικές ρυθμίσεις (για το κάθισμα του οδηγού).

Advertisement

Σε όλες τις επιφάνειες της καμπίνας, όπου είναι εμφανείς οι ραφές των δερμάτινων επενδύσεων, κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους με το γαλάζιο χρώμα του νήματος, ενώ στο ταμπλό υπάρχει και μια επιφάνεια από ανθρακόνημα που τονίζει το sport ύφος της συγκεκριμένης έκδοσης. Αυτά είναι και τα στοιχεία που θα ξεχωρίζουν την νέα δυναμική έκδοση του μοντέλου, το οποίο σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, δεν θα παρουσιάσει κάποια αλλαγή. Οι εκδόσεις κινητήρα του μοντέλου είναι δύο, με τα γνωστά υπερτροφοδοτούμενα σύνολα των 1,6 και 2,0 λίτρων, που αποδίδουν αντίστοιχα 170 και 296 ίππους. Αμφότερα συνδυάζονται με μετάδοση διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης (CVT) και τετρακίνηση και η διάθεσή τους στην Ιαπωνική αγορά αναμένεται να αρχίσει τον Ιούνιο.

Advertisement