Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Griffin για το Opel Corsa

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση Griffin για το Opel Corsa

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Griffin για το Opel Corsa

ΝΕΑ

Το βρετανικό παρακλάδι της Opel, η Vauxhall, με αφορμή τα 25 χρόνια του Corsa παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία «Griffin» για το μικρό μοντέλο, που θα απευθυνθεί αποκλειστικά στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση του Vauxhall Corsa θα είναι διαθέσιμη τόσο με το 3θυρο όσο και με το 5θυρο μοντέλο και ξεχωρίζει αρχικά με τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αφού περιλαμβάνει οροφή, καπάκια πλαϊνών καθρεπτών και εμπρόσθια γρίλια σε μαύρο χρώμα.

Παράλληλα, μαύρη απόχρωση φέρουν και οι ειδικές για την έκδοση ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, ενώ δεν λείπουν από το αμάξωμα και τα λογότυπα «Griffin».

Corsa Griffin (2)

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, το νέο Vauxhall Corsa Griffin διαθέτει διευρυμένο εξοπλισμό διαθέτοντας μεταξύ άλλων σύστημα πλοήγησης, θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα, air condition και πολλά άλλα.

Οι αγοραστές της νέας έκδοσης μπορούν να την επιλέξουν στη Μεγάλη Βρετανία αποκλειστικά με τις δύο επιλογές ισχύος των 75 και 90 ίππων του 1.400άρη ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης 1.4 λίτρων Οι τιμές ξεκινούν από τις 11.695 λίρες Αγγλίας (13.238 ευρώ).

Corsa Griffin (3)