Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Black Line για το Lexus IS 300 F Sport

Ελλάδα 12:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση Black Line για το Lexus IS 300 F Sport

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Black Line για το Lexus IS 300 F Sport

ΝΕΑ

Με κυρίαρχο στοιχείο την μαύρη απόχρωση η έκδοση Black Line Special Edition προσθέτει ένα ακόμα πιο επιθετικό ύφος στο Lexus IS 300 F Sport.

Advertisement
Advertisement

Παρά την ονομασία που παραπέμπει σε μια total black αισθητική η νέα ειδική έκδοση του Lexus IS 300 F Sport θα διατίθεται τόσο σε μαύρη όσο και σε λευκή ή ασημένια απόχρωση. Η Lexus θα κατασκευάσει μόνο 900 αντίτυπα του Black Line Special Edition που θα χαρακτηρίζεται από την gunmetal μαύρη απόχρωση στις ζάντες και σε διακοσμητικά στοιχεία όπως τα καλύμματα των καθρεπτών.

Στο εσωτερικό η έκδοση Black Line Special Edition έχει ένα έντονα σπορτίφ ύφος το οποίο ενισχύεται από την οπτική αντίθεση του μαύρου δέρματος με το κόκκινο στις ραφές αλλά και σε αρκετά στοιχεία του διάκοσμου. Επιπλέον η συγκεκριμένη ειδική έκδοση διαθέτει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει ακόμα και θερμαινόμενο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Το Lexus IS 300 F Sport κινείται από έναν δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 245 ίππων που στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Για όσους επιθυμούν την επιπλέον ασφάλεια της τετρακίνησης το IS 300 F Sport διατίθεται και σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς η οποία φορά έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 3.5 λίτρων με 265 ίππους και αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η διάθεση της έκδοσης Black Line Special Edition θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο