Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα επίθεση του Elon Musk σε διασώστη της Ταϊλάνδης

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα επίθεση του Elon Musk σε διασώστη της Ταϊλάνδης

ΝΕΑ

Νέα επίθεση του Elon Musk σε διασώστη της Ταϊλάνδης

ΝΕΑ

Οι κατηγορίες του Elon Musk για παιδοφιλία εναντίον ενός από τους διασώστες των εγκλωβισμένων μαθητών στην Ταϊλάνδη πριν λίγους μήνες επανέρχονται στο προσκήνιο.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ένα νέο περιστατικό της επιθετικής συμπεριφοράς του αφεντικού της Tesla, Elon Musk, εναντίον του Vernon Unsworth, ενός από τους διασώστες των εγκλωβισμένων μαθητών σε σπηλιά της Ταιλάνδης πριν λίγο καιρό, αναφέρει η ιστοσελίδα Buzzfeed News. Σύμφωνα με το άρθρο της ιστοσελίδας η νέα φραστική επίθεση του Musk εναντίον του διασώστη αλλά και του Buzzfeed ήρθε ως απάντηση σε σχετική ερώτηση που είχε στείλει το Μέσο στον ισχυρό άντρα της Tesla σχετικά με την πιθανότητα μήνυσης προς τον ίδιο από τον Vernon Unsworth.

Στην απάντησή του μέσω e-mail ο Musk στολίζοντας με αρκετά επίθετα τον συντάκτη του Buzzfeed σημειώνει με άκρως επιθετικό τρόπο πως ο Unsworth βρίσκεται στην Πατάγια για περίπου 30-40 χρόνια και πριν κάποιο διάστημα μετακόμισε στο Ghiang Rai που είναι μέρος στο οποίο βασιλεύει η παιδική σωματεμπορία για να παντρευτεί ένα κορίτσι 12 ετών.

Tesla-Roadster-reveal-Musk345654harpi640

Advertisement
Advertisement

Αυτή η νέα επίθεση του Musk έρχεται να ακυρώσει προηγούμενη απολογία του σχετικά με τις αρχικές δηλώσεις του εναντίον του Unsworth λέγοντας πως είχε κάνει λάθος. Ωστόσο τελειώνοντας την απαντητική επιστολή του στο Buzzfeed ο Musk σημειώνει πως θα ήταν ιδανικό ο Unsworth να του κάνει μήνυση ώστε όλη η υπόθεση να φθάσει στα δικαστήρια.

Tesla-Roadster-reveal-Musk345654harpi640_1