Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση Sport για το πολυτελές Lexus RX

Ελλάδα 19:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση Sport για το πολυτελές Lexus RX

ΝΕΑ

Νέα έκδοση Sport για το πολυτελές Lexus RX

ΝΕΑ

Η Lexus δημιουργεί μια νέα σπορτίφ επιλογή στη γκάμα του μεγάλου SUV RX, η οποία έρχεται για να τονίσει την εμφάνισή του, φέροντας συγκεκριμένες επεμβάσεις κυρίως στο αμάξωμά του. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα επιλογή Sport για το Lexus RX θα μπορεί να συνδυαστεί με τις ισχυρότερες εκδόσεις κινητήρων του μοντέλου, όπως το υβριδικό RX 450h, αλλά και τα βενζινοκίνητα RX 300 (turbo) των 240 ίππων και RX 350 (ατμοσφαιρικός V6) των 300 ίππων.

Εξωτερικά, όλα τα RX Sport ξεχωρίζουν με τη μαύρη γρίλια της μάσκας, τα επίσης μαύρα καπάκια των καθρεπτών και πίσω διαχύτη, αλλά και τα μαύρα περιγράμματα των θέσεων των εμπρόσθιων προβολέων ομίχλης. Στην ίδια απόχρωση έρχονται και οι ειδικής σχεδίασης 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

car_banner_articles

Advertisement
Advertisement

Εξοπλιστικά, η Lexus προσφέρει ένα πλήρες πακέτο όπως LED αυτόματα φώτα, premium ηχοσύστημα από την Pioneer με 9 ή 12 ηχεία, αλλά και οθόνη αφής 8 ή 12,3 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων Lexus Media Display, καθώς επίσης και επιλογή μεταξύ δέρματος ή υψηλής ποιότητας υφασμάτινων επενδύσεων.

Οι νέες εκδόσεις Sport του Lexus RX θα ξεκινήσουν τη διάθεσή τους στην Ευρώπη το Φεβρουάριο. Προς το παρόν δεν υπάρχει ένδειξη για το πόσο θα κοστίζουν ιδίως σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

RX450h Sport 640 (1)

Advertisement

RX450h Sport 640 (3)