Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση για το Ford Ranger (video)

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση για το Ford Ranger (video)

ΝΕΑ

Νέα έκδοση για το Ford Ranger (video)

ΝΕΑ

Με έναν πολύ ενδιαφέρων τρόπο μας «συστήνει» η Ford τη νέα περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση του Ranger που τιτλοφορείται «Black Edition». Με ένα video όπου το pick up της μάρκας με το μπλε οβάλ σήμα αποδεικνύει πως είναι έτοιμο για δύσκολες αποστολές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε 2.500 κομμάτια, θα αφορά μόνο διπλοκάμπινη έκδοχή και βασίζεται στη Σειρά Limited. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, σε αυτή το Ranger θα είναι βαμμένο μαύρο με μαύρο φινίρισμα στη μάσκα, αλουμινένιες ζάντες, μπάρα οροφής, και λοιπές εξωτερικές λεπτομέρειες.

Όσο για το video που σας παραθέτουμε σήμερα, έχει κάτι από… Χόλιγουντ αφού πρόκειται για παραγωγή της εταιρείας RSA Films London του διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού Ridley Scott, δημιουργού μεταξύ άλλων του Alien, του Blade Runner,του Black Hawk Down και του Gladiator.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο διαδραματίζεται στο νησί Σβάλμπαρντ, στη Νορβηγία. Μία από τις πιο σκοτεινές περιοχές του πλανήτη όπου για περισσότερες από 110 ημέρες το χρόνο, οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι.

Η πλοκή της ταινίας μικρού μήκους περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα τριών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην βορειότερη πόλη του κόσμου, το Longyearbyen. Σε αυτή οι κάτοικοι έχουν 40 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ ο αριθμός των πολικών αρκούδων είναι μεγαλύτερος από αυτόν των ανθρώπων.

Advertisement

Ο πρώτος είναι ένας μαραγκός ο οποίος χτίζει σπίτια και αποθήκες. Από το σπίτι για να φτάσει στη δουλειά του, μπορεί να χρειαστεί από 10 λεπτά μέχρι μιάμιση ώρα οδήγηση, ανάλογα με τον καιρό και τον αέρα. Το δεύτερο μέλος της τριάδας είναι μία υπάλληλος αεροδρομίου που ζει μόνη με το σκύλο της σε απομονωμένη περιοχή εκτός του κέντρου της πόλης. Της αρέσει η πεζοπορία στην άγρια φύση και έχει να πει τη δική της ιστορία. Τέλος, ένας αγρότης μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την καλλιέργεια φρέσκων λαχανικών στο απόλυτο σκοτάδι, ώστε να μην εξαρτώνται οι κάτοικοι της περιοχής από προϊόντα που φτάνουν εκεί με πλοία από την ενδοχώρα.

Παράλληλα με τις προσωπικές ιστορίες των τριών κατοίκων, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς το Ford Ranger Black Edition διαχειρίζεται επικίνδυνες και δύσκολες προκλήσεις, όπως να διασχίζει ορεινές διαδρομές γεμάτες πάγο με τρομερή ευκολία. Τη σκηνοθεσία για λογαριασμό της RSA του Scott, ανέλαβε ο βραβευμένου σκηνοθέτης Toby Dye.

Advertisement

Περισσότερα, πατώντας play!