Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Aston Martin DB11 Henley Regatta

Ελλάδα 16:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Aston Martin DB11 Henley Regatta

ΝΕΑ

Νέα Aston Martin DB11 Henley Regatta

ΝΕΑ

H βρετανική φίρμα γιορτάζει τη συνεργασία της με την κορυφαία κωπηλατική ρεγκάτα στον κόσμο και δημιουργεί μια ειδική έκδοση της DB11.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η νέα Aston Martin DB11 Henley Regatta παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της φετινής Henley Regatta, που διεξάγεται από τις 28 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Ιουλίου παραδοσιακά από το 1839, στον ποταμό Τάμεση. Προϊόν του σχεδιαστικού τμήματος της Aston Martin, αυτή η DB11 ξεχωρίζει με το αποκλειστικό της κόκκινο «Diavolo» χρώμα, που συνδυάζεται με ασημί οροφή, ενώ παράλληλα διαθέτει ειδικές ζάντες 20 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Στο αμάξωμα υπάρχουν επίσης νέα τμήματα από ανθρακονήματα όπως εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτης και πολλά άλλα, επίσης carbon απολήξεις εξάτμισης, σκούρα κάτοπτρα για τα πίσω φώτα και ανθρακονημάτινο λογότυπο στο καπό.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά, η Aston Martin τονίζει την πολυτέλεια της DB11 τοποθετώντας μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με τμήματα από κόκκινα δέρματα, αλλά και ασημί και κόκκινες ραφές, καθώς και μαύρο αλκαντάρα στην οροφή και carbon επενδύσεις στα πλαϊνά των θυρών.

Στον κινητήρα δεν υπάρχουν αλλαγές και έτσι, η μια και μοναδική αυτή DB11 διαθέτει τον 5,2 λίτρων biturbo V12 των 600 ίππων, που συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το 0-100 km/h απαιτεί μόνο 3,9 sec και η τελική ταχύτητα είναι 322 km/h.