Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

MW Motors Luka EV: Ένα ρετρό ηλεκτρικό

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MW Motors Luka EV: Ένα ρετρό ηλεκτρικό

ΝΕΑ

MW Motors Luka EV: Ένα ρετρό ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Το Luka EV Traditional της MW Motors είναι μέρος της ηλεκτροκίνησης που φανταζόμαστε. Τα μοντέλα που έχουν έντονο σχεδιαστικό χαρακτήρα και ξεχωριστή προσωπικότητα, έστω και αν παραπέμπουν στο παρελθόν της αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Η Τσέχικη MW Motors, δίνει μια άλλη διάσταση στην υπόθεση ηλεκτροκίνηση, που τον τελευταίο καιρό γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη αποδοχή από το κοινό. Το μικρό διθέσιο coupe με σχεδιαστικό ύφος παλιότερων δεκαετιών (θυμίζει αρκετά έντονα τα μοντέλα της Triumph) θέλει να εισάγει τη διαφορετική όψη των ηλεκτρικών στην καθημερινότητα και να τα κάνει πολύ πιο συμπαθή στο ευρύ κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το Luka EV που έχουμε μπροστά μας, έχει ένα ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη με απόδοση 74 ίππους και αρκετά «ψαγμένη» σε ότι έχει να κάνει με το set up, ανάρτηση. Χωρίς ιδιαίτερη έξαρση σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις, τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση 9,8 δευτερολέπτων, με τελική ταχύτητα που φτάνει τα 140 χλμ./ώρα. Η συστοιχία των μπαταριών έχει χωρητικότητα 26,4 kWh και επιτρέπει μια αυτονομία της τάξης των 310 χιλιομέτρων με μια πλήρη φόρτιση. Η τιμή αγοράς του Luka EV (Traditional) υπολογίζεται κοντά στις €30.000.