Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mustang τριών ημερών, στο ποτάμι

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mustang τριών ημερών, στο ποτάμι

ΝΕΑ

Mustang τριών ημερών, στο ποτάμι

ΝΕΑ

Ο συνδυασμός νεαρού και άπειρου οδηγού και δυνατού αυτοκινήτου, έχει αποδειχτεί κατ’ επανάληψη «προβληματικός» ως προς το αποτέλεσμα. Μια πράσινη ολοκαίνουργια Mustang GT ήταν αυτή τη φορά «το θύμα».

Advertisement
Advertisement

Όπως και με τόσες πολλές ιστορίες που έχουμε ακούσει και έχουμε δει να περιλαμβάνει οδηγούς χωρίς εμπειρία και αυτοκίνητα με υψηλή απόδοση από τους κινητήρες (και η πίσω κίνηση «βοηθάει») ο συνδυασμός αποδεικνύεται «εκρηκτικός». Τις περισσότερες φορές μάλιστα, οι οδηγοί παρασύρονται προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν κάποιον άλλο (ή άλλη) και φέρνουν σε δύσκολη θέση τον τραπεζικό τους λογαριασμό και τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Advertisement
Advertisement

Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε έναν νέο οδηγό και μια ολοκαίνουργια, 3 ημερών, Mustang GT coupe σε βρεγμένο τερέν κάπου στον Καναδά. Ο νεαρός οδηγός, παρασυρμένος από την έξαψη των 460 ίππων του 5λιτρου V8, θέλησε να κάνει επίδειξη χεριών και δυνατοτήτων αλλά η κατάληξη ήταν λίγο πιο… βρεγμένη από ότι υπολόγιζε, μια και βρέθηκε μαζί με το αυτοκίνητο σε παρακείμενο ρυάκι. Το θετικό είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε πλην της καταπράσινης και πολύ εντυπωσιακής Mustang, που όπως φαίνεται μάλλον πάει για διαγραφή, ως ασύμφορο για επισκευή…