Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Μπλόκο» της Τροχαίας στις κόντρες της Βάρκιζας!

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπλόκο» της Τροχαίας στις κόντρες της Βάρκιζας!

ΝΕΑ

«Μπλόκο» της Τροχαίας στις κόντρες της Βάρκιζας!

ΝΕΑ

Παραβάσεις βεβαιώθηκαν σχεδόν στους μισούς ιδιοκτήτες οχημάτων που ελέγχθηκαν από την Αστυνομία.

Advertisement
Advertisement

Nέα επιχείρηση πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση -πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, το βράδυ της Τρίτης, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα, κατά την οποία βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις σε σύνολο 217 ελέγχων.

Ειδικότερα αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, και τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Α, πραγματοποίησαν (217) τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 93 παραβάσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι 22 παραβάσεις ήταν για πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), 5 για στέρηση άδειας οδήγησης, 5 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 31 για φιμέ τζάμια, 2 για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, 24 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 34 άδειες ικανότητας οδήγησης, 41 άδειες κυκλοφορίας και 39 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα και 2 μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα.

Advertisement

Να υπενθυμίσουμε πως η Τροχαία πραγματοποίησε και το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου εξόρμηση στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην Βάρκιζα βεβαιώνοντας εκατοντάδες παραβάσεις.

Ειδικότερα αστυνομικοί πραγματοποίησαν 386 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 163 παραβάσεις.

Advertisement

Οι 31 αφορούσαν σε πρόκληση υπερβολικού θορύβου (ηχομέτρηση), οι 23 σε στέρηση άδειας οδήγησης, οι 16 σε έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, οι 2 σε επικίνδυνους ελιγμούς, οι 37 σε αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), οι 10 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 4 σε έλλειψη Κ.Τ.Ε.Ο., μία για ανασφάλιστα οχήματα, 35 άλλες διάφορες τροχαίες παραβάσεις και 4 για παραβάσεις που αφορούν στον κορωνοϊό.

Παράλληλα αφαιρέθηκαν 45 άδειες ικανότητας οδήγησης, 61 άδειες κυκλοφορίας και 60 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα οχήματα 23 οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα:

Έτσι θα αποκτήσετε online το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης!

Σε ποια χώρα οι πωλήσεις ΙΧ ήταν αντίστοιχες του… Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Η Γερμανία θέλει ολοκληρωμένο σχέδιο για την στήριξη της αγοράς ΙΧ